Friday, 26 April, 2024

Συλλυπητήρια για τον χαμό του Γιαννιτσιώτη μπασκετμπολίστα, Αλέξανδρου Βαρυτιμιάδη

«Εφυγε» σε ηλικία 29 ετών ο αθλητής Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης, σκορπώντας τον θρήνο στο ελληνικό μπάσκετ και στην περιοχή των Γιαννιτσών…

Ο μπασκετμπολίστας με θητεία, μεταξύ άλλων ομάδων, σε ΠΑΟΚ, Φίλιππο Βέροιας και Τρίκαλα, πάλευε για χρόνια με τον καρκίνο, όπως είχαμε δημοσιεύσει το 2018, τον οποίο αρχικά είχε ξεπεράσει, όμως η επάρατη νόσος έκανε την επανεμφάνιση της, με αποτέλεσμα ο 29χρονος αθλητής να «νικηθεί».

Ο φόργουορντ ύψους 2,01, είχε κάνει το ντεμπούτο σε ηλικία 17 ετών στον ΠΑΟΚ, με προπονητή τον Σούλη Μαρκόπουλο. Η είδηση του θανάτου του, σκόρπισε την θλίψη στο ελληνικό μπάσκετ, καθώς όσοι τον γνώριζαν μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα του.

Ο Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης από τα Γιαννιτσά νικητής στη ζωή και στο μπάσκετ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δυναμικός φόργουορντ πάλευε για χρόνια με τον καρκίνο. Τον είχε ξεπεράσει, όμως τελικά νικήθηκε και σκόρπισε θλίψη στο ελληνικό μπάσκετ, στον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα με όσους τον γνώρισαν να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα του.

Συμβόλαιο με Σουηδία για τον Γιαννιτσιώτη μπασκετμπολίστα Αλέξανδρο Βαρυτιμιάδη!

Ανακοίνωση για τον θάνατο του 29χρονου εξέδωσε το πρωί η πρώην ομάδα του: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για το θάνατο του Αλέξανδρου Βαρυτιμιάδη, που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή, σε ηλικία 29 ετών! Μαχητής μέχρι το τέλος, ο Αλέξανδρος έδωσε έναν γενναίο και αξιοπρεπή αγώνα, όπως έκανε σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Υπήρξε αθλητής των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, με τον οποίο το 2012 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλό ταξίδι Αλέξανδρε…».

Αυτή την ώρα τελείται η κηδεία του… Καλή δύναμη στην οικογένεια, τους γονείς, τα αδέλφια του, τους οικείους και τους φίλους… 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου