Tuesday, 30 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

“Συμβαδί-ζω”: Ολοκληρώθηκε η οικονομική καμπάνια ενίσχυσης του συντοπίτη μας, Χρήστου Αδαμίδη

Με αισθήματα χαράς, ικανοποίησης και ευθύνης σας ανακοινώνουμε το τέλος της καμπάνιας οικονομικής ενίσχυσης του συντοπίτη μας Χρήστου Αδαμίδη

Όλες και όλοι σας αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή το κάλεσμα μέσω του συλλόγου Συμβαδί-ζω, ώστε να βοηθήσουμε τον Χρήστο και την οικογένεια, στην αποκατάσταση της υγείας του, μετά το μικρό θαύμα που του χάρισε τη ζωή.

Ο σύλλογος μας αισθάνεται την υποχρέωση να ενημερώσει ότι κάθε οικονομική ενίσχυση μέσω του λογαριασμού του ή με μετρητά, έφτασε όλο αυτό το διάστημα στα χέρια της οικογένειας.

Για εμάς στο Συμβαδί-ζω, έχει τεράστια σημασία η διαφάνεια και αναλαμβάνοντας αυτό το δύσκολο εγχείρημα, είχαμε ως πρώτη προτεραιότητα αυτό. Γι’ αυτό και λίγες ημέρες πριν, που ο Χρήστος με την οικογένεια του μας επισκέφθηκαν για να μας ευχαριστήσουν, τους παραδόθηκε κάθε αποδεικτικό – οικονομικό στοιχείο που αφορούσε τη συγκεκριμένη δράση. Η χαρά και η συγκίνηση μας ήταν μεγάλη. Με το γνωστό του χιούμορ, που δε χάνει ποτέ, μας έκανε και πάλι να γελάσουμε. Του μεταφέραμε όλη την αγάπη και την θετική ενέργεια που είχε από όλες και όλους εσάς αυτό το διάστημα. “Δεν φανταζόμουν ότι έχω τόσους φίλους και φίλες και ότι υπάρχει τόση ανθρωπιά, η ζωή να τους το επιστρέψει”, μας είπε με δάκρυα στα μάτια.

Φυσικά, η δύσκολη ανηφόρα του Χρήστου συνεχίζει, από το σπίτι όμως , αντικρίζοντας καθημερινά το χαμόγελο των παιδιών του, που του δίνει μεγαλύτερη δύναμη και αισιοδοξία να βελτιώνει συνεχώς την κατάσταση του.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου