Saturday, 27 April, 2024

Συνάντηση Ορειβατικού Συλλόγου Έδεσσας με Τζαμτζή

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πέλλας Δάνη Τζαμτζή με τον Πρόεδρο του Ορειβατικού Συλλόγου Έδεσσας, Σάκη Παρασκευόπουλου

και των μελών Αγ. Αραμπατζή και Κ. Δάμου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Φεβ. 2024.

Έγινε μια αξιόλογη παρουσίαση και ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε για όλες τις δράσεις του συλλόγου μας.

Έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και διαπιστώσαμε ότι ήταν άριστα ενημερωμένος για τις δράσεις μας ο οποίος μας έκανε προτάσεις για ανάδειξη και άλλων μονοπατιών στον Ν. Πέλλας και μας υποσχέθηκε να μας βοηθήσει στο μέτρο του δυνατού της Αντιπεριφέρειας.

Επικεντρωθήκαμε στις μελέτες που κάνουμε για τα μονοπάτια, τη δημιουργία ενός δικτύου που θα αναπτυχθεί σταδιακά σε όλο το Δήμο πρωτίστως και στη συνέχεια στο Νομό μας και θα συνδέει όλα τα σημεία ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος που υπάρχουν. Επίσης ενημερώθηκε στην ανάπτυξη του αθλήματος αναρρίχησης βράχου και αγωνιστικής αναρρίχησης, την πραγματοποίηση της 39ης Πανελλήνιας ΒΟΣ στον νομό μας και στη κατασκευή νέου καταφυγίου.

Επόμενη επίσκεψή μας προγραμματίστηκε σύντομα να γίνει και με τον Δήμαρχο Έδεσσας Γιάννη Τσεπκεντζή όπου επίσης θα γίνει παρουσίαση των δράσεών μας με προτάσεις για την υλοποίηση των στόχων του Συλλόγου μας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου