Friday, 26 April, 2024

Συνάντηση Χρήστου Μπάτση με τον Υφυπουργό Εσωτερικών για θέματα της Αλμωπίας

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα αυτοδιοίκησης, Θεόδωρο Λιβάνιο, είχε ο Δήμαρχος Αλμωπίας, Χρήστος Μπάτσης

κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Αθήνα. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Βουλευτής Ν. Πέλλας της Ν.Δ., κ. Βασίλειος Βασιλειάδης και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Αλμωπίας, κ.Δημήτριος Βέσκος. Κατά τη διάρκεια της συναντήσεως, συζητήθηκαν οι αλλαγές στον εκλογικό σύστημα που αφορούν την αυτοδιοίκηση.

Ακόμη εξασφαλίστηκαν οι πόροι για τα εξής:

1) Ασφαλτοστρώσεις αγροτικών οδών Δήμου Αλμωπίας για τη βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, ύψους 904,950,00 € «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» (Υποέργο 1. Ασφαλτοστρώσεις αγροτικών οδών Δήμου Αλμωπίας για τη βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις ύψους 868,000,00 + Υποέργο 2. Αρχαιολογικές έρευνες και εργασίες 36,950,00)

2) Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων, για την δημιουργία ή και αναβάθμιση των στάσεων, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού των δήμων της χώρας 77,441,00 € «Πρόγραμμα Φιλόδημος» (Υποέργο 1. Ανακατασκευή γηπέδου Αριδαίας με φυσικό χλοοτάπητα 125,244,96 €). Τέλος, ο κ. Μπάτσης ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Υφυπουργό, ο οποίος ανταπέδωσε ευχόμενος καλή θητεία στη νέα δημοτική αρχή.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου