Saturday, 27 April, 2024

Συνεργασία Βαλαβάνη – Τζάκρη για το Τελωνείο Σκύδρας

Συνεργασία Βαλαβάνη – Τζάκρη για το Τελωνείο Σκύδρας 

Συντριπτικά τα πλεονεκτήματα υπέρ της παραμονής του Τελωνείου Σκύδρας ως κεντρική υπηρεσία

Συνεργασία είχαν χθες η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θ. Τζάκρη με την Αναπληρώτρια Υπουργό Οικονομικών κ. Βαλαβάνη, αναφορικά με το θέμα της παραμονής του Τελωνείου της Σκύδρας ως κεντρική υπηρεσία, στα πλαίσια της αναδιάρθρωσης των τελωνειακών υπηρεσιών της χώρας που επιχειρεί η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.

Η κ. Τζάκρη εξέφρασε στην κ. Βαλαβάνη τα συντριπτικά πλεονεκτήματα υπέρ της παραμονής του Τελωνείου της Σκύδρας ως κεντρική υπηρεσία, όπως το ιδιόκτητο κτίριο, στο οποίο στεγάζεται και η χημική υπηρεσία, ο μεγάλος όγκος των εξαγωγών, ο μεγάλος αριθμός των μεταποιητικών βιομηχανιών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, η ύπαρξη σιδηροδρομικής σύνδεσης, η εγγύτητα με οδικούς άξονες κ.λπ., τα οποία, όπως τόνισε και η κ. Βαλαβάνη στην κ. Τζάκρη, επιβεβαιώνονται με τα αντίστοιχα στοιχεία που διατηρούν οι κεντρικές υπηρεσίες του Υπουργείου και άρα δεν υφίσταται λόγος ανησυχίας για την μεταφορά ή την κατάργηση του τελωνείου.

Όπως ανέφερε η κ. Βαλαβάνη στην κ. Τζάκρη, η διαβούλευση για το συγκεκριμένο θέμα βρίσκεται σε εξέλιξη και σε κάθε περίπτωση πριν τη διαμόρφωση της τελικής πρότασης θα ενημερωθούν αρμοδίως οι τοπικοί φορείς και όλοι οι ενδιαφερόμενοι.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου