Tuesday, 19 March, 2024

Συνεχίζεται η δράση προσφοράς υγειονομικού υλικού σε τοπικούς φορείς από την ΠΕ Πέλλας

Με την προσφορά υγειονομικού υλικού στο Γηροκομείο του Δήμου Έδεσσας από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δάνη Τζαμτζή, συνεχίζεται η δράση

υποστήριξης των τοπικών φορέων, από την ΠΕ Πέλλας, για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19. Πρόκειται για μία ευρεία δράση που υλοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με την παροχή υγειονομικού υλικού σε φορείς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον επικίνδυνο ιό αλλά και ευάλωτων ομάδων όπως οι ηλικιωμένοι.
Μέχρι σήμερα, η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας έχει προσφέρει ικανοποιητικές ποσότητες υγειονομικού υλικού σε τοπικούς φορείς, καθώς και τρόφιμα σε ευπαθείς ομάδες, σύμφωνα με τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας. Ειδικότερα, έχει εφοδιάσει με μάσκες, γάντια, αντισηπτικά, καθαριστικά χώρων και επιφανειών και χαρτικά τα Νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, τον Ιατρικό Σύλλογο Πέλλας, την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, τις οικείες υπηρεσίες της ΠΕ Πέλλας και υπηρεσίες του Διοικητηρίου, το Γηροκομείο Έδεσσας, κ.ά. Η δράση αναμένεται να συνεχιστεί και τις προσεχείς ημέρες.
Σε σχετική δήλωσή του, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής αναφέρει: «Με την προσφορά του υγειονομικού υλικού, προτρέπουμε τα στελέχη των δημόσιων υπηρεσιών, τους πολίτες και τα άτομα που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, να συμμετέχουν στην εθνική προσπάθεια για την προάσπιση της υγείας μας. Δεν περισσεύει κανένας εργαζόμενος και θέλουμε να μείνουν μαζί μας όλα τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Επομένως προσέχουμε την υγιεινή των χώρων που κινούμαστε καθημερινά και χρησιμοποιούμε τα ατομικά μέσα προστασίας σύμφωνα με τις οδηγίες που δίνονται από τα αρμόδια πρόσωπα».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου