Tuesday, 14 May, 2024

Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός από τα Γιαννιτσά, προς τον Σ. Τσιόδρα: Μη μου στερήσετε την ευλογία να αντικρίσω τα εγγόνια μου

Προς Καθηγητήν κον Τσιόδρα Σωτήριο
Αξιότιμε κύριε καθηγητά, Χριστός Ανέστη, Χρόνια πολλά και ευλογημένα.
Αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας, για να εκφράσω τις προσωπικές μου θερμές ευχαριστίες, αλλά και το θαυμασμό προς το πρόσωπό σας, που βοηθήσετε “τα μέγιστα” την ελληνική κοινωνία, την Πατρίδα στην αντιμετώπιση της μεγάλης πανδημίας, με ηρεμία, ψυχραιμία, εξαιρετικά υψηλή επιστημονική κατάρτιση, η οποία συνοδευόταν με την ευλάβεια, την “συν Θεω” αρετές και ανθρώπινες ευαισθησίες.
Εκλεκτέ κύριε Καθηγητά, οδηγείται με τη βοήθεια του Αναστάντος Κυρίου, το καράβι που λέγεται ΕΛΛΑΔΑ, συμφωνα με τον Κωστή Παλαμά σε απάνεμα νερά. Πιστεύω ότι η Πίστη σας στη Μεγαλόχαρη θα σταθεί αρωγός και στη συνέχεια της δοκιμασίας στο πλευρό σας, στο πλευρό όλων ημών, να μας οδηγήσετε στο οριστικό τέλος.
Αγαπητέ κύριε Καθηγητά, η ταπεινότητά μου είναι ένας συνταξιούχος εκπαιδευτικός, που ανήκω στις πιο επικίνδυνες ευπαθείς ομάδες, (καρδιοπαθής, διαβητικός και με αναπνευστικά προβλήματα), και έχω υπό τη φροντίδα μου τα τρία εγγόνια μου 3,4 και 8 ετών που καθημερινά τα πηγαίνω και τα παραλαμβάνω από το σχολείο και στη συνέχεια 2-3 τα διαβάζω.
Όπως καταλαβαίνετε με το άνοιγμα των Δημοτικών και Νηπιαγωγείων, αλλά και των Γυμνασίων, ΦΟΒΑΜΑΙ…, ότι θα υπάρξει έξαρση της πανδημίας.
Κύριε Καθηγητά μου είμαι 62 ετών και θα σας παρακαλέσω, επειδή διακρίνω στο πρόσωπό σας τη μεγάλη ανθρώπινη ευαισθησία που σας διακρίνει, ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΗΤΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ και την ΕΥΤΥΧΙΑ που μου χάρισε ο ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΣ, δώστε το χρόνο να τα χαρώ λίγο ακόμη τα ΕΓΓΟΝΙΑ μου. Την ίδια ανθρώπινη ανησυχία έχουν και αλλες χιλιάδες γονέων και παππούδων και γιαγιάδων.
Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και συγχωρήστε με, για τη συναισθηματική φόρτιση. Πιστέψτε με, είμαι 2 μήνες κλεισμένος μέσα στο διαμέρισμά και τη Δευτέρα το πρώτο που θα κάνω είναι να πάω στην Εκκλησία να ανάψω ένα κεράκι και να προσευχηθώ και στη συνέχεια να μεταλάβω. Και η επόμενη μου ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ μου είναι αντικρύσω τα παιδιά μου και τα ΕΓΓΟΝΙΑ μου….
Κύριε Καθηγητά μη σταθεί αιτία η απόφαση έναρξης των σχολείων, για ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ κυρίως λόγους να μας ΘΥΣΙΑΣΕΙ στο βωμό του Χρήματος.
Είμαστε περήφανοι για σας όλοι οι Έλληνες για την ανθρώπινη, ΣΥΝ ΘΕΩ και ΑΡΤΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ αντιμετώπιση της πανδημίας.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΗΘΗΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΟΜΠΕΛ.
Με ιδιαίτερη αγάπη και θαυμασμό
Βασίλειος Παναγιωτίδης, Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου

One comment

  1. Χέσε μας ρε συνταξιουχε