Wednesday, 1 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Σωτήρης Μούλας για τα σχολεία της Έδεσσας: Κάνουμε το καλύτερο δυνατόν…

Ανοίγουν αύριο τα σχολεία και στον Δήμο Έδεσσας, η αρμόδια υπηρεσία, έχει πιάσει από νωρίς δουλειά, προκειμένου τα κτίρια να παραδοθούν ευπρεπισμένα στη σχολική Κοινότητα της περιοχής. Βαψίματα, συντηρήσεις, επιδιορθώσεις στις στέγες, αλλαγή κουφωμάτων και άλλες εργασίες ήταν στην ημερήσια διάταξη όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Όλα αυτά υπό την επίβλεψη και τον συντονισμό του Αντιδημάρχου Έδεσσας και προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σωτήρη Μούκα.

Ο οποίος εδώ και χρόνια, κάθε καλοκαίρι προγραμματίζει τα ιεραρχημένα έργα που μπορούν να γίνουν στα σχολεία.

Ο ίδιος μας είπε: «Ο Δήμος μας φροντίζει, έτσι ώστε κάθε φορά να γίνονται οι απαραίτητες εργασίας στα σχολεία της αρμοδιότητας μας. Καταβάλλουμε τεράστιες προσπάθειες, για να μην λείψει τίποτα. Αξιοποιούμε όλα τα κονδύλια που έχουμε με βάση τις επείγουσες ανάγκες στις σχολικές μονάδες.

Προσωπικά δίνω τεράστιο αγώνα κάθε φορά, για να μην υπάρχουν παράπονα και αξίζει να πω ότι πέρα από τις εργασίες η Σχολική Επιτροπή, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην προμήθεια υλικού, που θα κάνει πιο εύκολη την ζωή μαθητών και καθηγητών στην καθημερινότητα τους( κλιματισμός, φωτοαντιγραφικά κλπ).

Παράλληλα φροντίδα μας είναι και η θέρμανση. Κάνουμε διαχείριση, σύμφωνα με τις έκτακτες κρατικές επιχορηγήσεις.

Εύχομαι Σε καθηγητές, μαθητές και γονείς καλή σχολική χρονιά, με υγεία».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου