Saturday, 11 May, 2024

Σύλλογος Γονέων Τριών τέκνων Εδέσσης: Κοπή Βασιλόπιτας και Αρχαιρεσίες

Σύλλογος Γονέων Τριών τέκνων επαρχίας Εδέσσης «Οι τρεις Ιεράρχες»: Κοπή Βασιλόπιτας και Αρχαιρεσίες

Ενημερώνουμε τα μέλη του Συλλόγου, σε συνέχεια του από 24-1-2022 Δελτίου Τύπου του Συλλόγου, ότι στις 9 Μαρτίου 2022,ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω δράσεις:

-Κοπή Βασιλόπιτας,

-Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσώπων στην Πανελλαδική Ομοσπονδία Τριτέκνων,

-Βραβεύσεις νέων τρίτεκνων μητέρων για τα έτη 2020 και 2021,

-Βραβεύσεις τέκνων τριτέκνων που επέτυχαν σε ΑΕΙ-ΤΕΙ-ΙΕΚ και ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ στα έτη 2020 και 2021. Παρακαλούμε, οι υποψηφιότητες στα προαναφερόμενα όργανα του Συλλόγου να αποσταλούν ηλεκτρονικά ή με μήνυμα (SMS) ή τηλεφωνικά  με τα εξής στοιχεία: Όνομα Επίθετο και Αριθμό Μητρώου ((αναγράφεται στην Κάρτα Μέλους) στον Σύλλογο και  το όργανο στο οποίο επιθυμεί να συμμετάσχει.

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι/ες για τις βραβεύσεις να ενημερώσουν τον Σύλλογο έως 7-3-2022(τελευταία ημερομηνία) αποστέλλοντας στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου: triteknoi_edessa@yahoo.gr τα ακόλουθα : Πιστοποιητικό Οικογ. Καταστάσεως για νέα τρίτεκνη μητέρα και Βεβαίωση Σπουδών για το/α τέκνο/α που επέτυχε/αν σε ΑΕΙ-ΤΕΙ-ΙΕΚ και ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ. Προκειμένου ο Σύλλογος να συνεχίσει το έργο του και να υλοποιηθούν οι προαναφερόμενες δράσεις, επ΄ ωφελεία των μελών μας, είναι αναγκαία η  έγκαιρη οικονομική τακτοποίηση της συνδρομής (που είναι ουσιαστικά η μόνη πηγή εσόδων τα τελευταία έτη) και η συμμετοχή στα όργανα διοικήσεως του Συλλόγου.

Θα τηρηθούν όλες οι υγειονομικές οδηγίες που έχουν εκδοθεί για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

*photo αρχείου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου