Wednesday, 8 May, 2024

Τομεάρχης “Ενέργειας” ο Δήμος Κυριλίδης από τα Γιαννιτσά με τους “Έλληνες”

Ο Δήμος Κυριλίδης από τα Γιαννιτσά όπως δείχνουν τα πράματα χαίρει ιδιαίτερης εκτιμήσεως για τις προσπάθειες και τον πολιτικό του αγώνα από τον Ηλία Κασιδιάρη.

Ο αρχηγός του Κόμματος “ΕΛΛΗΝΕΣ” του ανέθεσε έναν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στο κόμμα αυτό του Τομεάρχη “Ενέργειας και Υδρογονανθράκων”.
Ο Δήμος Κυριλίδης στην παρουσίαση στελεχών του κόμματος «ΕΛΛΗΝΕΣ» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, στην πρώτη οργανωτική διάσκεψη του κόμματος, εμφανίστηκε ανάμεσα στα νέα στελέχη του κόμματος.
Να θυμίσουμε πως ο Δήμος Κυριλίδης κατείχε τον ρόλο του πολιτικού και στρατηγικού σχεδιασμού στην ΟΝΝΕΔ και διεγράφη καθώς εξέφρασε συγκεκριμένη θέση για το ιστορικό γεγονός των Ιμίων.
Η 1η Οργανωτική Συνδιάσκεψη του Κόμματός “ΕΛΛΗΝΕΣ”, πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης με τη συμμετοχή 150 στελεχών και κεντρικό ομιλητή τον Ηλία Κασιδιάρη, που μίλησε μέσα από τις φυλακές υψίστης ασφαλείας.
Αποφασίστηκε η συμμετοχή του κόμματός στις επόμενες εθνικές εκλογές (όποτε κι αν διεξαχθούν) με την επωνυμία εθνικό κόμμα «ΕΛΛΗΝΕΣ» και με πλήρη ψηφοδέλτια σε όλη την επικράτεια. Την προεκλογική εκστρατεία θα συντονίζει ο Καθηγητής Ιατρικής του ΑΠΘ Ματθαίος Τσούγκας, όπως ανέφερε ο ίδιος ο Ηλίας Κασιδιάρης.
-Παρουσιάστηκε το ολοκληρωμένο Κυβερνητικό πρόγραμμα του Κόμματος, καθώς και η πρότασή για την αντιμετώπιση της υγειονομικής και οικονομικής κρίσης. Στον Τομέα Επανόρθωσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας και Αντιμετώπισης της Υγειονομικής Κρίσης προΐσταται η τ. Διευθύντρια του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου, Υποστράτηγος ε.α. Σέμπρου Θεοδώρα. Τον Τομέα Οικονομικής Ανασυγκρότησης μετά την κρίση Covid συντονίζει ο Δρ Οικονομολόγος (PhD) Παναγιώτης Ιωαννίδης. Τους εν λόγω τομείς στελεχώνουν Ιατροί και Οικονομολόγοι, που παρουσιάστηκαν στη Συνδιάσκεψη.
*Στην ιστοσελίδα ELLHNES.NET παρουσιάζονται 150 νέα Στελέχη και υποψήφιοι Βουλευτές του κόμματος από όλη την Ελλάδα.

https://www.youtube.com/watch?v=UpTTqKN0n7E

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου