Wednesday, 22 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Το Κέντρο Ημέρας «Πορεία» άλλαξε διεύθυνση και μεταφέρθηκε!

Το Κέντρο Ημέρας «Πορεία» άλλαξε διεύθυνση και μεταφέρθηκε επί της οδού Βάρναλη 1 απέναντι από το 3ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας παραμένουν  τα ίδια.

Το Κέντρο Ημέρας «Πορεία» είναι μια δομή εξειδικευμένης υποστήριξης για ενήλικα άτομα που διαμένουν μόνιμα ή προσωρινά στο Ν. Πέλλας και αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας.

Στο Κέντρο Ημέρας εργάζονται ψυχολόγος, κοινωνική λειτουργός, νοσηλεύτρια, φροντίστρια και οδηγός. Τα μέλη του Κέντρου έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε ένα καθημερινό πρόγραμμα δραστηριοτήτων που στόχο έχουν την κοινωνικοποίηση και την εκπαίδευσή τους και το οποίο περιλαμβάνει:

  • Συμβουλευτική υποστήριξη του μέλους και της οικογένειάς του
  • Ομαδικές δραστηριότητες

             Υποστηρικτικές

             Εκπαιδευτικές (ομάδες προαγωγής υγείας, αυτοεξυπηρέτησης και αυτοφροντίδας

             Ψυχαγωγικές (εκδρομές, έξοδοι στην κοινότητα, επισκέψεις σε χώρους πολιτιστικού ενδιαφέροντος, παρακολούθηση ταινιών)

  • Σίτιση (πρωινό και μεσημεριανό γεύμα)
  • Διευκόλυνση στη μετακίνηση των μελών

Επίσης, το Κέντρο Ημέρας «Πορεία» παρέχει υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης σε όσους κατοίκους του Νομού αντιμετωπίζουν θέματα όπως: άγχος, φοβίες, κατάθλιψη, προβλήματα στις σχέσεις, οικογενειακά προβλήματα, χαμηλή αυτοεκτίμηση κ.α.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Ώρες λειτουργίας: 8 το πρωί με 3 το μεσημέρι από Δευτέρα έως και Παρασκευή

Για οποιαδήποτε απορία και ραντεβού τηλεφωνήστε: 2382026860 και 2382026960 από Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρες 8π.μ. με 3μ.μ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου