Saturday, 18 May, 2024

Τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία: Είναι καλά η 12χρονη, στη ΜΕΘ η μητέρα της 15χρονης που σκοτώθηκε

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λόγου της Πέλλας» από συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας, η υγεία της 12χρονης η οποία παρασύρθηκε το βράδυ της Παρασκευής

από ΙΧ στην Παλαιόχωρα Ημαθίας, δεν διατρέχει κίνδυνο. Το κορίτσι έχει χτυπήματα στο πόδι και έχει συνέλθει. Η νεαρή κοπέλα νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, στην ορθοπεδική κλινική, υπό την επίβλεψη παιδοχειρουργών και ορθοπεδικών, με κατάγματα στο πόδι.

Η μητέρα της έχει τραυματιστεί σοβαρά και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Βέροιας, χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον… Ο μικρός γιος της οικογένειας, ο οποίος πρόλαβε και έσπρωξε τη μητέρα και τη μικρότερη κόρη. Η 15χρονη παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο και εκσφενδονίστηκε 50 μέτρα μακριά.

Οι κάτοικοι του χωριού έτρεξαν να βοηθήσουν, όμως μέσα στο σκοτάδι δεν μπόρεσαν να δουν το 15χρονο κορίτσι.

Οι Αρχές αντιλήφθηκαν την ύπαρξη του κοριτσιού, όταν η μητέρα βρήκε τις αισθήσεις της και φώναζε πως είχε μαζί της και την 15χρονη κόρη της. Όταν έφτασαν στο σημείο μισή ώρα αργότερα, η νεαρή είχε καταλήξει…

Ο οδηγός του μαύρου ΙΧ εγκατέλειψε αβοήθητες μητέρα και κόρες και χάθηκε στο σκοτάδι. Οι Αρχές τον έχουν ταυτοποιήσει, και σύμφωνα με τα στοιχεία είναι γνωστός στο χωριό και πρόκειται για Ρομά.

 Όλοι όσοι είδαν τι συνέβη αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου