Wednesday, 1 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Τροχαίο στους Ευζώνους: Οι 4 νεκροί επιβαίνοντες πήγαιναν για ψάρεμα…

Σοκάρουν οι εικόνες από σημείο της τραγωδίας στην Εθνική Οδό πριν τους Ευζώνους, στο 521ο χιλιόμετρο του ΠΑΘΕ

όταν σημειώθηκε το τροχαίο με τουριστικό λεωφορείο και δύο αυτοκίνητα, λίγο μετά τις 7 το πρωί της Κυριακής (10.09.2023), που κόστισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr, το τουριστικό λεωφορείο συγκρούστηκε μετωπικά με το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι τέσσερις άνδρες που σκοτώθηκαν. Όπως ισχυρίζεται ο οδηγός του τουριστικού λεωφορείου, ο άνδρας που οδηγούσε το αυτοκίνητο αποκοιμήθηκε στο τιμόνι και εκείνος προσπάθησε να το αποφύγει, με αποτέλεσμα να πέσει σε χαντάκι.

Οι επιβαίνοντες του αυτοκινήτου, τρεις Έλληνες και ένας Ρώσος, ηλικίας 66-73 ετών, πήγαιναν για ψάρεμα… Αμέσως μετά τη σφοδρή σύγκρουση, το τουριστικό λεωφορείο με τους 81 επιβάτες, όλοι Σέρβοι, έπεσε σε χαντάκι. Οι επιβάτες έσπασαν τα τζάμια για να απεγκλωβιστούν… Από τους 81 επιβάτες, οι 49 τραυματίστηκαν και διακομίσθηκαν στα νοσοκομεία του Κιλκίς, της Γουμένισσας και στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.

Το δεύτερο αυτοκίνητο που συγκρούστηκε με το μοιραίο ΙΧ, οδηγούσε μία γυναίκα από τη Σερβία. Μαζί της βρισκόταν και ένα παιδάκι. Και οι δύο διακομίσθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και είναι καλά στην υγεία τους… εδώ το δελτίο της Αστυνομίας 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου