Friday, 26 April, 2024

Φιλοζωικός Σύλλογος Έδεσσας: Επικήρυξη 1000 ευρώ στον δολοφόνο με τις φόλες

Μύρισε θάνατο όλη η πόλη της Έδεσσας. Το τελευταίο διάστημα, όπως συνέβη και στα Γιαννιτσά, κάποιοι εγκληματίες δεν σταματούν να ρίχνουν φόλες. 
Μετά από έρευνα του Φιλοζωικού Συλλόγου Έδεσσας, διαπιστώθηκε πως ο δράστης βάζει το δηλητήριο σε κονσέρβα και το σερβίρει μέσα σε αλουμινόχαρτο σε διάφορα σημεία της πόλης. Στέρεψαν τα λόγια πια… όπως αναφέρει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Έδεσσας και την παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, την αφιέρωσαν στην αγαπημένη Αφρούλα, μετά από τόσες φόλες που άγνωστος ή άγνωστοι ρίχνουν και δηλητηριάζουν αθώα πλάσματα… Επικήρυξη 1000 ευρώ για να βρεθεί ο δολοφόνος.

 

Εμφανίστηκε πριν ένα μήνα στον Άγρα. Προσπαθήσαμε να την εντοπίσουμε, μα η κυρία είχε ήδη φτάσει στην Έδεσσα. Φοβισμένη ψυχούλα τότε, δεν μπορούσαμε να την πλησιάσουμε… Παρόλα αυτά, της ξεκινήσαμε θεραπεία για την ψώρα από απόσταση, αφού έτσι αισθανόταν ασφάλεια.


Πέρασε ο καιρός, άλλαξε πολλές γειτονιές και τελικά κατέληξε σε μια φιλόξενη περιοχή της πόλης, όπου οι γείτονες την αγαπούν και τη φροντίζουν καθημερινά!
Εμβολιασμένη και στειρωμένη πια, περίπου 7 ετών, με εμφανή τα σημάδια προόδου, ένα υπέροχο, καλοκάγαθο πλάσμα, που το μόνο που ζητά από τον κόσμο γύρω της είναι αγάπη και σεβασμό!
Τα σκυλιά του καταφυγίου, τα αδέσποτα που ζουν ελεύθερα στα όρια του Δήμου (ή και αυτά που έχουν επανενταχθεί στο φυσικό τους περιβάλλον), δίνονται με μικροτσίπ, εμβολιασμένα, αποπαρασιτωμένα, με βιβλιάριο υγείας, έλεγχο από τον κτηνιατρό μας και με την προϋπόθεση να στειρωθούν στην κατάλληλη ηλικία όσα δεν είναι στειρωμένα.
Τηλ. επικοινωνίας: 6986746436, 6996857444

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου