Friday, 26 April, 2024

Φόλες στα Γιαννιτσά – Νεκρά σκυλάκια

Τα Γιαννιτσά αυτές τις ημέρες γέμισαν φόλες. Κάποια τέρατα, γιατί ανθρώπους δεν τους λες, φαίνεται δε λογαριάζουν ούτε άγιες μέρες, ούτε αν θα προκαλέσουν πόνο στους άλλους, πόσο μάλλον σε αθώες ψυχές

Βρήκαν προφανώς ευκαιρία τώρα που περιορίστηκε η κίνηση και ήταν πιο εύκολο να τις ρίξουν σε διάφορα κεντρικά σημεία της πόλης. Άλλο ένα θύμα στην οδό Ι. Μαγγου (πλησίον του ΙΝ Αγίων Πέτρου και Παύλου). Όπως καταγγέλλει η Ευγενία Παπασταθοπούλου «δυστυχώς χάσαμε σε λίγα λεπτά δύο σκυλάκια». Ένα αδέσποτο σκυλάκι που πριν από χρόνια κακοποιήθηκε – από τον ιδιοκτήτη του και το παράτησε… άγνωστο- και είχε τραύμα στο δεξί πίσω πόδι, το βρήκε η Ευγενία, το περιποιήθηκε με τη συνδρομή κτηνίατρου και το υιοθέτησε… Μέχρι σήμερα, όπως λέει, ήταν υγιές, έως τη στιγμή που το έβγαλε βόλτα… και κάποιος ή κάποιοι έριξαν φόλα σε μορφή φαγητού… όπως συνέβη και σε ένα δεύτερου σκυλάκι λίγη ώρα μετά. Η φόλα είναι τόσο δραστική που «χάθηκαν» και τα δύο σε ελάχιστα λεπτά… προσοχή σε όσους βγάζουν βόλτα τα κατοικίδια τους.

Ο Θεός είναι από πάνω και ότι δίνεις παίρνεις… Αυτοί οι δολοφόνοι αθώων ψυχών πρέπει να βρεθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά… Μήνυση κατά αγνώστων κατατέθηκε στο ΑΤ Γιαννιτσών.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου