Tuesday, 21 May, 2024

Όλοι “νικητές” στους αγώνες Στίβου Δημοτικών Σχολείων στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών για τα ΚΑ’ Αγαθοβούλεια 2016 (Φωτος όλες οι βραβεύσεις)

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι εκδηλώσεις ΚΑ’ Αγαθοβούλεια λαμβάνουν χώρα αυτές τις ημέρες στα Γιαννιτσά προς τιμή του ευεργέτη του 3ου Αγαθοβούλειου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών, Αρχιμανδρίτη Γρηγορίου Αγαθόβουλου και είναι αφιερωμένες στην ιστορία του Πόντου

kosmos

Το πρωί της Παρασκευής 15 Απριλίου, μετά την υποδοχή της κυπριακής αποστολής που συμπεριλαμβάνει μαθητές και εκπαιδευτικούς Δημοτικών Σχολείων από τη Δροσιά της Λάρνακας στο «Αγαθοβούλειο» 3ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών, έγινε η επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Γρηγορίου Αγαθόβουλου και στο μνημείο των Κυπρίων Ηρώων Καραολή και Δημητρίου.
Ακολούθησαν Αγώνες Στίβου με τη συμμετοχή Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Πέλλας και της Δροσιάς Λάρνακας, στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών.

koritsia

paulos

sofias

sofias2

braveio

ioannas
Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται από το δήμο Πέλλας, τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, το Σύλλογο Διδασκόντων και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού.

run

metal

girls

boy

panagiota

protos

kypello

kypello2

mpall

mlol
Να σημειώσουμε τη σημαντική συμβολή όλων των δασκάλων και των εκπαιδευτών φυσικής αγωγής που βοήθησαν για την άρτια διοργάνωση, όπως και του προπονητή του “Μέγα” Χρήστου Χατζηβασιλείου που με την εμπειρία του συνετέλεσε τα μέγιστα σ’ αυτή τη γιορτή αθλητισμού με νικητές όλους τους συμμετέχοντες!

xristos

Όλοι “νικητές” στους αγώνες Στίβου Δημοτικών Σχολείων στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών για τα ΚΑ’ Αγαθοβούλεια 2016 (Φωτος όλες οι βραβεύσεις)

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου