Monday, 13 May, 2024

Όταν δε θέλει ο δήμαρχος, θέλει ο καιρός!

Μετά από ανεξάντλητες κουβέντες για τον καιρό από την παραμονή της επιστροφής των μαθητών στα σχολεία, και με το τσουχτερό κρύο

που δημιούργησε προβλήματα στην υδροδότηση των κτιριακών εγκαταστάσεων, ο δήμαρχος Πέλλας, κατόπιν σύσκεψης αποφάσισε ποιες σχολικές μονάδες θα είναι κλειστές, σε ποιες Δημοτικές Ενότητες, εχθές το βράδυ, γνωρίζοντας προφανώς την πρόγνωση για χιονόπτωση, αλλά μη επηρεαζόμενος!

Σήμερα το πρωί με το ξημέρωμα, ο κόσμος βλέποντας το χιόνι, λογικό ήταν να αναρωτηθεί αν θα πάει τα παιδιά του στο σχολείο, και δη αυτά της πρωτοβάθμιας. Καμία συγκίνηση για νέα ανακοίνωση. Άλλοι θεωρούν ότι καλώς πράττει γιατί και αυτοί στην παιδική τους ηλικία πήγαιναν σχολείο με… ένα μέτρο χιόνι! Πριν πάνε σχολείο τους βρίσκαν θαμμένους,…  και άλλοι διαμαρτύρονται. Άντε και βάζουμε το ζήτημα της ασφάλειας στην άκρη… το ζήτημα της υγιεινής ακόμη το σκέφτομαι! Τα παιδιά που θέλουν να πάνε τουαλέτα και δεν έχει νερό… κρίμα στις καθαρίστριες! Να μην το συνεχίσουμε! Οπότε, όταν δε θέλει ο δήμαρχος, και τους έχει κάνει κουβάρι όλους η κουβέντα, θέλει ο καιρός!

Όταν δε θέλει ο δήμαρχος, θέλει ο καιρός!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου