Saturday, 27 April, 2024

Πανελλήνιο σοκ: Ο πα-ΤΕΡΑΣ σκότωσε, τεμάχισε και έβρασε την 4χρονη Αννυ

Πανελλήνιο σοκ: Ο πα-ΤΕΡΑΣ σκότωσε, τεμάχισε και έβρασε την 4χρονη Αννυ

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους αυτό που έκανε ο πατέρας της 4χρονης Άννυ ο ο οποίος συνελήφθη κατόπιν εντάλματος για ανθρωποκτονία που εξέδωσε ο ανακριτής. Τραγικό φινάλε είχε η υπόθεση της μικρής η οποία αναζητούνταν τις τελευταίες μέρες, μετά την εξαφάνιση της από την περιοχή της Ομόνοιας.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, το κοριτσάκι δολοφονήθηκε από τον βιολογικό πατέρα του, ηλικίας 27 ετών, βουλγαρικής υπηκοότητας, ο οποίος έκρυψε στην συνέχεια το πτώμα, γι’ αυτο δεν έχει ακόμα βρεθεί.

Ωστόσο, συγκλονίζει το πανελλήνιο ο τρόπος που προσπάθησε να εξαφανίσει το παιδί. Ο «τέρας» ομολόγησε ότι αυτός έσφαξε και τεμάχισε το ίδιο του του παιδί!

«Yπάρχουν ενδείξεις για «τεμαχισμό ή καύση του σώματος του άτυχου κοριτσιού και απόρριψή του σε σημείο που ποτέ δεν πρόκειται να βρεθεί το άψυχο κορμάκι του» προσθέτουν οι αξιωματικοί που χειρίστηκαν την σοβαρή υπόθεση. Σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε στις βουλγαρικές αρχές ο φίλος του πατέρα, αφού το τεμάχισε, το έβρασε, ενώ άλλα κομμάτια τα πέταξε στη λεκάνη της τουαλέτας και άλλα σε σακούλες απορριμμάτων και μετά στα σκουπίδια!

Φρίκη προκαλεί η λεπτομέρεια ότι μαγείρευε κανονικά τα μέλη, ρίχνοντας μέσα λαχανικά, ρύζι, πατάτες και μπαχαρικά, ώστε μετά που θα τα πετούσε στα σκουπίδια να φαινόταν ότι επρόκειτο για… κανονικό φαγητό!

Ο 27χρονος άνδρας ομολόγησε την αποτρόπαιη πράξη του αλλά δικαιολογήθηκε ότι βρήκε το παιδί νεκρό και δεν ήθελε να φανεί ότι ήταν αμελής. Ο 27χρονος είπε ότι το παιδί ήταν τελευταία άρρωστο, μια μέρα το βρήκε νεκρό στο κρεβάτι του και φοβήθηκε ότι θα τον κατηγορήσει η γυναίκα του και γι’ αυτό προέβη στις απίστευτες φρικαλεότητες στο άψυχο κορμάκι του ίδιου του παιδιού του.

Ωστόσο, φέρεται ότι ο ίδιος του αφαίρεσε τη ζωή επειδή το ζήλευε γιατί η μητέρα του το αγαπούσε περισσότερο από τον ίδιο. Οταν επέστρεψε η μητέρα της είπε ότι το παιδί εξαφανίστηκε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα δεν ήξερε τίποτε για τη δολοφονία και εκείνη την ημέρα που δολοφονήθηκε η μικρή αυτή είχε φύγει από την Ελλάδα. Σήμερα έμαθε για τον τραγικό θάνατο του παιδιού. Σε βάρος της μητέρας της Άννυ θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για ψευδορκία και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Οι αστυνομικοί που άκουγαν την ομολογία του δολοφόνου δεν πίστευαν στα αυτιά τους. Συγκλονίστηκαν από την αποτρόπαιη πράξη του πατέρα που σκότωσε το ίδιο του το παιδί και του φέρθηκε με τόσο απάνθρωπο τρόπο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Αττικής, με βάση συνδυασμό στοιχείων, τα οποία προέκυψαν τόσο από τη μαρτυρία προσώπου του στενού περιβάλλοντος του 27χρονου φερόμενου ως δράστη της ανθρωποκτονίας, όσο και γενετικό υλικό, το οποίο βρέθηκε σε συγκεκριμένα σημεία, καθώς και από μια σειρά άλλες ενδείξεις, που δεν αφήνουν καμία αμφιβολία στους αρμόδιους αξιωματικούς, για την κατάληξη του άτυχου κοριτσιού.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση άρχισε να διερευνάται από την αστυνομία, ύστερα από τη δήλωση εξαφάνισης που έκανε η 43χρονη μητέρα του κοριτσιού, επίσης υπηκόου Βουλγαρίας, η οποία αρχικά ισχυρίστηκε ότι την απήγαγε κάποια γνωστή της, αλλά στην συνέχεια άλλαξε την κατάθεση της.

Η Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Ασφάλειας, η οποία έκανε την προανάκριση, προσήγε τον 27χρονο πατέρα, ο οποίος είναι χρήστης ναρκωτικών, αλλά δεν ομολόγησε και ελλείψει στοιχείων τον άφησαν ελεύθερο. Μετά τα νέα στοιχεία που προέκυψαν από την αστυνομική έρευνα, όμως, σχηματίστηκε δικογραφία, με βάση την οποία εκδόθηκε πριν από λίγο ένταλμα σύλληψης για τον 27χρονο, ο οποίος αναμένεται να συλληφθεί από στιγμή σε στιγμή και να εξεταστεί με βάση τα νέα δεδομένα.

Η κατάθεση

Σύμφωνα με το TheToc, κατάθεση-σοκ από τη Βουλγαρία ανατρέπει όλους τους ισχυρισμούς για φυγή ή αρπαγή του 4χρονου κοριτσιού. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, υποστηρίζουν ότι αυτός ο σημαντικός μάρτυρας περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια τα όσα του είπε ο φίλος του «Σάββας» και η Δημητρίνα Μπορίσοβα κατά τη διάρκεια της 24ωρης παραμονής τους στην γειτονική χώρα. Το ζευγάρι, σύμφωνα με τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση, φαίνεται να εκμυστηρεύτηκε στον φίλο του και πρώην συγκάτοικό τους, τι είχε συμβεί στο 4χρονο κορίτσι. Οι λεπτομέρειες των περιγραφών του, οδηγούν τους αστυνομικούς στο τραγικό συμπέρασμα ότι η Άννυ δεν βρίσκεται στη ζωή, καθώς πολλές από αυτές φαίνεται να επιβεβαιώνονται από τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, ενώ οι συνθήκες θανάτου του κοριτσιού αναμένεται να σοκάρουν την κοινή γνώμη, υποστήριξε υψηλόβαθμος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. «Το ποσοστό, η Άννυ να είναι νεκρή ανέβηκε στο 95% και μόλις το 5% απομένει στην εκδοχή της εξαφάνισης ή αρπαγής της», σημείωνε αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Η μαρτυρία είναι σημαντική δίνει λεπτομέρειες κάποιες από τις οποίες έχουν επιβεβαιωθεί. Κάποιες άλλες, σχετικά με τον τρόπο θανάτου του παιδιού, ταυτοποιούνται σε μεγάλο βαθμό από τις εργαστηριακές αναλύσεις στο υπόγειο διαμέρισμα της οδού Μιχ. Βόδα, το οποίο εγκατέλειψαν αμέσως μετά την φερόμενη ημερομηνία εξαφάνισή της.
Τα σημαντικά στοιχεία προήλθαν από την κατάθεση φίλου του ζευγαριού, που έμενε μαζί τους στο διαμέρισμα της Μιχ. Βόδα, με τον οποίο συναντήθηκαν όταν πήγαν στη Βουλγαρία στις 22-23 Απριλίου 2015 για να επιστρέψουν την επόμενη μέρα στις 24 και να δηλώσουν την εξαφάνιση του παιδιού στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας. Κλιμάκιο αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. από τη Θεσσαλονίκη ταξίδευσε στην Βουλγαρία και το βράδυ της περασμένης Πέμπτης και Παρασκευής, έλαβαν κατάθεση από τον συγκεκριμένο άνδρα. Σήμερα ο συγκεκριμένος άνδρας ήρθε συνοδεία αστυνομικών στην Ελλάδα προκειμένου να καταθέσει ο ίδιος στον Εισαγγελέα και Ανακριτή, ισχυροποιώντας το κατηγορητήριο χωρίς παράλληλα να υπάρχουν πολλές πιθανότητες να καταπέσουν οι ισχυρισμοί του.

Οι αναφορές του και οι λεπτομέρειες που παρέθεσε άφησαν έκπληκτους τους αστυνομικούς οι οποίοι άμεσα ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους στην Αθήνα για κάποιες από αυτές προκειμένου να προσανατολίσουν προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις τις έρευνές τους.

Οι Βούλγαροι αξιωματούχοι είχαν ήδη απαντήσει στις ελληνικές αρχές πότε πήγε το ζευγάρι στη Σόφια και πότε έφυγε (22-23 Απριλίου), χωρίς να έχουν μαζί τους το παιδί. Το συγκεκριμένο ταξίδι έγινε με προτροπή του «Σάββα» υποστηρίζοντας στη σύντροφό του πως εκείνη θα κυνηγούσαν επειδή ήταν η μάνα του παιδιού που… εξαφανίστηκε. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκφράζουν την απόλυτη βεβαιότητά τους ότι το ζευγάρι γνωρίζει με ακρίβεια τι έχει συμβεί το παιδί. Τη Δευτέρα ήρθαν και τα πρώτα αποτελέσματα από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών σχετικά με κάποια ευρήματα από την εξερεύνηση του διαμερίσματος. Υπήρξαν σημαντικές ταυτοποιήσεις που επιβεβαίωσαν σημαντικά και κρίσιμα μέρη της κατάθεσης του άνδρα από τη Βουλγαρία, αλλάζοντας τρομακτικά τα δεδομένα της υπόθεσης.

Ανακοινώσεις για τις λεπτομέρειες της υπόθεσης, θα γίνουν σήμερα Τρίτη, από τον διευθυντή της Ασφάλειας Αττικής, ταξίαρχο Χρήστο Παπαζαφείρη.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου