Saturday, 18 May, 2024

Έξαλλο το Twitter με τον Καμμένο: Έριξε στεφάνι για τα Ίμια από τη Ραφήνα!

Μέσα στα πρώτα τρεντ στο Twitter βρίσκεται το θέμα με τα Ίμια και την προσπάθεια του υπουργού Εθνικής Άμυνας να τιμήσει τους νεκρούς της κρίσης του 1996.
-Το γεγονός πως δεν πλησίασε την περιοχή και μάλιστα η ρίψη στεφάνου έγινε εξ αποστάσεως και υπό την επιτήρηση τουρκικού πλοίου προκάλεσε την οργή των Ελλήνων χρηστών του Twitter οι οποίοι σχολίασαν καυστικά και με οργή τις εικόνες που είδαμε.
Εάν αληθεύουν οι πληροφορίες ότι τουρκικά πλοία και εναέρια μέσα απέτρεψαν τον επιβαίνοντα σε σκάφος του Π.Ν., Υπουργό Άμυνας, ακόμη κ´να πλησιάσει στα Ίμια,τότε, δυστυχώς, η προσβολή που υπέστη έγινε επικίνδυνη κ´για τα εθνικά συμφέροντα.
Όχι μόνον σε εντυπώσεις αλλά κ´σε ουσία.
-Εδώ βλέπουμε το περίφημο έργο “Ο δισκοβόλος των Ιμίων” που κατά τας γραφάς πέταξε το στεφάνι από απόσταση 3 ναυτικών μιλίων και αυτό κατατέθηκε στα μαρτυρικά Ίμια αποφεύγοντας (κατά άλλους βυθίζοντας) την τουρκική ακταιωρό του διαβόλου…
-Καμμένος έριξε στεφάνι στα Ίμια απ τη Ραφήνα.
-Η εικόνα του Καμμένου να ρίχνει στεφάνι στον θαλάσσιο χώρο χιλιόμετρα μακριά απο τα Ίμια επειδή δεν μπορεί να πλησιάσει λογω αποκλεισμού απο την Τουρκική ακτοφυλακή ειναι τεράστιος εξευτελισμός & άμεση παραδοχή οτι δεν ελέγχουμε την περιοχή. Καλύτερα να μην έκανε τίποτα ή να το>
-Πανούλη την επόμενη φορά που θα θες να πας στεφάνι στα Ιμια στείλτο με DHL
Πιο κοντά θα φτάσει!
Ρε ΠΟΣΟ μας έχετε ξεφτιλίσει ΕΣΥ και παρέα σου οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ!
-Ο ψεκασμενος εγινε ρομπα στα Ιμια απο το τουρκικο ναυτικο αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο γιατι ρομπα γινεται η ΕΛΛΑΔΑ!!
-Στον δρόμο των επιτυχημένων διαπραγματεύσεων και εθνικών επιτυχιών της κυβέρνησης με την κατάθεση στεφανου για τα Ιμια 3-4 μίλια μακρυά, τυχεροί θα είμαστε αν μπορούμε να ρίξουμε σταυρό τα Φώτα στη Τζια!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου