Saturday, 27 April, 2024

Αεροδιακομιδή 22 ασθενών με πτητικά μέσα της Πολεμικής Αεροπορίας το τελευταίο 4ήμερο

Είκοσι δυο αεροδιακομιδές τις τελευταίες μέρες, 22 ασθενείς -ανάμεσά τους 2 παιδιά και 1 μωρό- μετέφεραν τα πτητικά μέσα

της Πολεμικής Αεροπορίας από νησιά του Αιγαίου, από γαλλική φρεγάτα, από την Κέρκυρα και από το Άκτιο σε νοσοκομεία μεγάλων αστικών κέντρων, το τελευταίο τετραήμερο.

Αναλυτικότερα οι αεροδιακομιδές της Πολεμικής Αεροπορίας

Ένα ελικόπτερο Super Puma παρέλαβε από τη γαλλική φρεγάτα «LANGUEDOC», 26χρονο τραυματία, μέλος του πληρώματος, τον οποίο μετέφερε στην Αλεξανδρούπολη. Η γαλλική φρεγάτα επλεε 14 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της Λήμνου. Ένα αεροσκάφος C-27J μετέφερε 3 ασθενείς από τη Σαντορίνη, τη Ρόδο και τη Λέσβο στο Ηράκλειο, τη Λέσβο και την Ελευσίνα.

Ένα αεροσκάφος B-350C μετέφερε 1 παιδί από την Ικαρία στην Ελευσίνα. Ένα αεροσκάφος B-350C μετέφερε 2 ασθενείς από τη Σαντορίνη και το Ηράκλειο, στο Ηράκλειο και την Ελευσίνα.

Ένα αεροσκάφος B-350C μετέφερε 1 ασθενή από τη Σαντορίνη στο Ηράκλειο.

Ένα αεροσκάφος B-350C μετέφερε 2 ασθενείς από την Κω και το Ηράκλειο στα Χανιά και τη Λάρισα.

Ένα αεροσκάφος B-350C μετέφερε 2 ασθενείς από την Κω και τη Σαντορίνη στην Ελευσίνα. Ένα ελικόπτερο Super Puma μετέφερε 1 ασθενή από την Κάλυμνο στα Μαριτσά Ρόδου. Ένα αεροσκάφος B-350C μετέφερε 1 ασθενή από το Ηράκλειο στην Ελευσίνα. Ένα αεροσκάφος B-350C μετέφερε 1 ασθενή και 1 παιδί από την Κέρκυρα στη Θεσσαλονίκη και την Ελευσίνα.

Ένα ελικόπτερο Super Puma μετέφερε 1 ασθενή από την Κάλυμνο στη Σάμο. Ένα αεροσκάφος C-27J μετέφερε 1 ασθενή από τo Ηράκλειο στην Ελευσίνα.

Ένα ελικόπτερο ΑΒ-212 μετέφερε 1 ασθενή από το ‘Ακτιο στην Καρδίτσα.

Ένα ελικόπτερο Super Puma μετέφερε 1 ασθενή από την Κάρπαθο στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου. Ένα αεροσκάφος C-27J μετέφερε 1 ασθενή από τη Λέσβο στην Ελευσίνα. Ένα αεροσκάφος C-27J μετέφερε 1 νεογνό από τη Σάμο στην Ελευσίνα.

Συμπληρώθηκαν 48 ώρες πτήσης σε 13 αποστολές.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου