Thursday, 9 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Αθίγγανος τράκαρε και παράτησε το ΙΧ γεμάτο με κλεμμένους καταλύτες

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε σύλληψη ενός 27χρονου αθίγγανου που έκλεβε καταλύτες στα Βριλήσσια και στην Αγία Παρασκευή, ενώ αναζητούνται ακόμα οι τρεις συνεργοί.

Τις μεσημβρινές ώρες της 17-2-2022, συνελήφθη στην Αθήνα από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, ένας 27χρονος για κλοπές κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία. Αναζητούνται άλλοι τρεις συνεργοί του.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Πέμπτης ο 27χρονος επιβαίνοντας σε όχημα ιδιοκτησίας του με τους τρεις συνεργούς του, προσέκρουσε σε κυκλικό κόμβο στην περιοχή των Βριλησσίων με αποτέλεσμα την ακινητοποίηση του. Οι επιβαίνοντες εγκατέλειψαν το όχημα, αποθέσαν στο σημείο 7 καταλύτες και διαρρηκτικό εργαλείο και αποχώρησαν.

Μετά από στοχευμένες αναζητήσεις, ο 27χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Βριλησσίων, όπου και συνελήφθη. Έπειτα, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ταυτοποιήθηκαν τα αυτοκίνητα

Από την προανακριτική έρευνα, ταυτοποιήθηκαν τα αυτοκίνητα από τα οποία είχαν αφαιρεθεί οι 7 καταλύτες, στις περιοχές Χαλανδρίου, Βριλησσίων και Αγίας Παρασκευής.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου