Sunday, 19 May, 2024

Ακύρωση της εμφάνισης του φιλοσκοπιανικού συλλόγου Μέτσκες στη Θεσσαλονίκη. Φοβήθηκαν τον Ιερό Λόχο!

Ακυρώθηκε η εμφάνιση του φιλοσκοπιανικού συλλόγου Μέτσκες στη Θεσσαλονίκη. Φοβήθηκαν τον Ιερό Λόχοπου έδωσε το παρών στον Λευκό Πύργο για να αποτρέψει την παρουσία του φιλοσκοπιανικού χορευτικού συγκροτήματος Αρκούδες Μέτσκες που έχει ενεργή συμμετοχή σε πανηγύρια όπου ακούγονται σλαβόφωνα τραγούδια αλυτρωτικού χαρακτήρα!
Από νωρίς το πρωί περί τα 60 άτομα του Συλλόγου προωθηθήκαμε στον, από ημέρες πριν ανακοινωθέντα χώρο συγκέντρωσης για να διαμαρτυρηθούμε ειρηνικά κατά της συμμετοχής του φιλοσκοπιανικού χορευτικού συγκροτήματος παρά το τσουχτερό κρύο και το πρωινό της ώρας.
Ακύρωση της εμφάνισης του φιλοσκοπιανικού συλλόγου Μέτσκες στην Θεσσαλονίκη. Φοβήθηκαν τον Ιερό Λόχο!3Από την πρώτη στιγμή έγινε διανομή φυλλαδίου που εξηγούσε τον λόγο της διαμαρτυρίας μας.
Φυσικά δεν έλειπαν τα δυναμικά συνθήματα υπέρ της Μακεδονίας μας.
Και ενώ η ώρα της έναρξης της πορείας των Κουδουνοφόρων έφτασε,πουθενά δεν φαινόταν ο εν λόγω χορευτικός σύλλογος.Τέλος λίγο πριν ξεκινήσει το πρώτο χορευτικό συγκρότημα,οι διοργανωτές και η Ε.ΑΣ. μας ενημέρωσε ότι ακυρώθηκε η συμμετοχή των Μέτσκες και δεν θα εμφανιστούν.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου