Wednesday, 22 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Αλέξανδρος Ζαχαριάς: Σοκαριστικές εικόνες από το διαλυμένο αυτοκίνητό του

Αυτοψία στο τρακαρισμένο αυτοκίνητο, αλλά και στο σημείο που έχασε τη ζωή του σε έναν δρόμο καρμανιόλα στον Άγιο Στέφανο ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς

έκανε ο πραγματογνώμονας τής Τροχαίας Κηφισιάς.
Οι εικόνες από το αυτοκίνητο του 23χρονου, οι οποίες προβλήθηκαν στο κεντρικό δελτίο του Star, είναι συγκλονιστικές. Η σύγκρουση με το δέντρο ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να μετατραπεί σε μια μάζα σιδερικών.

Ολόκληρο το μπροστινό μέρος, ο κινητήρας και το παρμπρίζ έχουν καταστραφεί πλήρως.
Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο οδηγός, ο οποίος διακομίστηκε στο ΚΑΤ. Εκεί, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.


Σύμφωνα με πηγές της Τροχαίας, ο συγκεκριμένος δρόμος, αν και ευθεία, αποτελεί καρμανιόλα καθώς πολλοί οδηγοί αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα, ενώ στο παρελθόν έχουν σημειωθεί και πολλά ατυχήματα.
Το χρονικό του τροχαίου
Ήταν λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα της Τρίτης, στη Λεωφόρο Τραπεζούντος στον αριθμό 88, στο ρεύμα από την Άνοιξη προς τις Αφιδνες, στον Άγιο Στέφανο όταν το ανθρακί Volkswagen Golf GTΙ που οδηγούσε ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς, εξετράπη δεξιά της πορείας του και «καρφώθηκε» σε δέντρο με αποτέλεσμα ο 23χρονος να βρει τραγικό θάνατο.
Ο νεαρός, που επέβαινε μόνος του στο όχημα, επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα, που οδηγούσε μια γυναίκα.
Όμως, την ίδια στιγμή, η οδηγός προσπάθησε να στρίψει και ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς για να την αποφύγει, έκανε ελιγμό, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και με μεγάλη ταχύτητα να προσκρούσει στο δέντρο. 
cnn.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου