Sunday, 19 May, 2024

Αλεξανδρούπολη: “Νίκησε” τον κορονοϊό 87χρονος και παίρνει εξιτήριο!

Τη στιγμή που χθες το πρωί ένας 72χρονος έχανε την “μάχη” με τον κορονοϊό στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου

Αλεξανδρούπολης και γινόταν ο δεύτερος κάτοικος του Έβρου που πέθανε από τον θανατηφόρο ιό, ένας… 87χρονος παίρνει εξιτήριο.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο ηλικιωμένος ζει σε χωριό του δήμου Αλεξανδρούπολης και κατάφερε να βγει νικητής από την περιπέτεια του κορονοϊού, αποδεικνύοντας ότι μπορεί να είναι επικίνδυνος για ανθρώπους μεγάλης ηλικίας που θεωρούνται πιο ευάλωτοι και όσους έχουν υποκείμενα νοσήματα, αλλά δεν είναι και… ανίκητος. Ο 87χρονος βγαίνει λοιπόν από το Π.Γ.Ν.Αλεξανδρούπολης, καθώς τα δυο τελευταία τεστ ήταν αρνητικά και θα παραμείνει προληπτικά στο σπίτι του για τις επόμενες ημέρες, εφόσον ούτως ή άλλως, υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας!
Να θυμίσουμε ότι και ένας επίσης ηλικιωμένος 86χρονος από το χωριό Δόξα Διδυμοτείχου που επίσης νοσηλεύθηκε στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αναφοράς, όπως είναι αυτό της Αλεξανδρούπολης, αν και διακομίσθηκε σε δύσκολη κατάσταση αρχικά από το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, βγήκε από την εντατική όπου ήταν διασωληνωμένος και συνεχίζει τη νοσηλεία του στη Μονάδα Αρνητικής Πίεσης.

evros-news.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου