Tuesday, 21 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Απίστευτο: Ο 39χρονος που σκότωσε τη νονά του είχε δολοφονήσει και τη μητέρα του δικηγόρου του!

Σοκ προκαλεί η εξιχνίαση μιας δολοφονίας από την ασφάλεια Βόλου καθώς ο 39χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε τη νονά του στις 4 Νοεμβρίου

στη Νέα Ιωνία, φέρεται να σκότωσε τη μητέρα του δικηγόρου του το 2009. Ο Δικηγόρος του είναι ο κ. Γιάννης Μηλίνης ο οποίος ανέλαβε της υπεράσπισή του για τη δολοφονία της νονάς του. Η αστυνομία είχε στα συρτάρια της ανεξιχνίαστη τη δολοφονία της μητέρας του δικηγόρου Νίκης Μηλίνη από 12 Αυγούστου 2009. Όταν συνελήφθη ο 39χρονος για τη δολοφονία της νονάς του έγινε λήψη γενετικού υλικού και εχθές εκδόθηκαν τα αποτελέσματα. Το γενετικό υλικό είναι ίδιο με αυτό που βρέθηκε στο σώμα της δολοφονημένης Νίκη Μηλίνη και στο σπίτι της. Το ανατριχιαστικό στην όλη ιστορία είναι ότι ο 27χρονος τότε δολοφόνος, μετά τη δολοφονία της Νίκης Μηλίνη, κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε για εμπρησμούς και εκβιασμούς, και σε όλες τις υποθέσεις είχε επιλέξει για δικηγόρο τον γιο του θύματός του.
Ο 39χρονος που σκότωσε τη νονά του με 42 μαχαιριές και την έκρυψε σε αποθήκη του υπογείου της πολυκατοικίας που διέμενε φέρεται να σκότωσε τη μητέρα του δικηγόρου του στις 12 Αυγούστου το 2009.
Οι άνδρες της ασφάλειας Βόλου πήραν γενετικό υλικό από τον καθ’ ομολογίαν δράστη του άγριου φονικού στη Νέα Ιωνία και το χρησιμοποίησαν προκειμένου να ερευνήσουν παλαιότερες ανεξιχνίαστες υποθέσεις.
Η 69χρονη ηλικιωμένη βρέθηκε μαχαιρωμένη στο πάτωμα του σπιτιού της από το γιο της χωρίς, ωστόσο, μέχρι σήμερα να βρεθεί ο δράστης.
Το υλικό που προέκυψε από την έρευνα των εργαστηρίων της Διεύθυνσης Εγκληματικών Ερευνών θα κατατεθεί στην εισαγγελία Πλημμελειοδικών του Βόλου. Το φονικό της Νίκης Μηλίνη το 2009 έμεινε μέχρι σήμερα ανεξιχνίαστο για να αποκαλυφθεί η πραγματικότητα που ξεπερνούσε κάθε φαντασία. Όσοι προσήχθησαν τη μέρα του φονικού και όσες έρευνες ακολούθησαν, δεν κατέληξαν σε κανένα αποτέλεσμα για να αποκαλυφθεί σήμερα πως την είχε δολοφονήσει ο Θανάσης Μυλωνάς, το ίδιο πρόσωπο που δολοφόνησε και τη νονά του γιατί δεν του έδινε χρήματα να τζογάρει και να αγοράσει ουσίες, οπως ομολόγησε ο ίδιος. Στο ίδιο τριώροφο με την Νίκη Μηλίνη ζούσαν οι παππούδες του και τους επισκεπτόταν συχνά. Γείτονες θυμούνται την ημέρα του φονικού.

gegonotanews.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου