Tuesday, 19 March, 2024

Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 22:00 τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγές στο ωράριο νυχτερινής κυκλοφορίας κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς

κατά την τακτική ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας.
Έτσι, ο περιορισμός της κυκλοφορίας ξεκινά στις 22:00 τη Μεγάλη Εβδομάδα και ανήμερα το Πάσχα, ενώ από τη Δευτέρα του Πάσχα (3 Μαΐου) η έναρξη του περιορισμού μεταφέρεται στις 23:00.
Σχετικά με την Μεγάλη Παρασκευή, ο Νίκος Χαρδαλιάς διευκρίνισε ότι η περιφορά του επιταφίου θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο του ναού και χωρίς να ακολουθούν οι πιστοί, όπου θα ισχύει και εκεί 1 άτομο ανα 10 τ.μ..
Το ωράριο βραδινής μετακίνησης διευρύνεται από τη Δευτέρα 3 Μαΐου, όταν αρχίζει η λειτουργία της εστίασης. Η απαγόρευση θα είναι από τις 23:00 έως τις 05:00.
SMS στο 13033
Υπενθυμίζεται ότι στη διάρκεια της νυχτερινής απαγόρευσης κυκλοφορίας επιτρέπεται η μετακίνηση μόνο για λόγους υγείας και οι πολίτες πρέπει να στέλνουν μήνυμα με τον αριθμό 1 και για τη βόλτα κατοικίδιου με τον κωδικό 6.
Κατά τα λοιπά, η υποχρέωση των πολιτών όσον αφορά στην αποστολή SMS προς το 13033 παραμένει, καθώς και η βεβαίωση εργαζομένου σε περίπτωση μετακίνησης για λόγους εργασίας.
Επιπλέον, η διαδημοτική μετακίνηση επιτρέπεται μόνο τα Σαββατοκύριακα με την αποστολή SMS 6 το 13033.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου