Monday, 20 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ασφαλιστικό: Στο φουλ οι μηχανές διαμαρτυρίας

Δείτε όλες τις κινητοποιήσεις

Η Παρασκευή θα είναι ημέρα αποφάσεων για το πώς θα κυλήσει ο χάρτης των κινητοποιήσεων το επόμενο διάστημα καθώς γι’ αυτή τη μέρα έχει προσδιορισθεί η τελική απόφαση ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για την κήρυξη γενικών απεργιών.
Για το Σάββατο (16/01/2016) έχει ήδη προκηρυχθεί συλλαλητήριο (ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ) στην Ομόνοια για τις 12 το μεσημέρι. Σε αυτό θα συμμετέχουν συνταξιούχοι και δημοσιογράφοι.
Για την Τετάρτη (20/01/2016) έχει οριστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας από υγειονομικά σωματεία, έξω από το υπουργείο Εργασίας.
Για τις 20 και 21 Ιανουαρίου, η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία έχει κηρύξει πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση σε όλες τις κατηγορίες πλοίων.
Τα δικά τους «τύμπανα», όμως, χτυπούν και οι αγρότες!
Όπως αναφέρει ο agrocosmos, η Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών,Κτηνοτρόφων και Αλιέων θέλοντας να συντονίσει τις προσπάθειες της για τον καθορισμό της μορφής των κινητοποιήσεων οργανώνει συνάντηση όλων των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα. Η συνάντηση πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη (14/01/2016) στις 12 το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, στο χώρο της ΔΕΘ στην αίθουσα Ν. Γερμανός. Πανέτοιμοι δείχνουν κι οι αγροτοσυνδικαλιστές του κάμπου της Λάρισας και οι κάτοικοι του Αλμυρού για να βγουν έξω την Παρασκευή (15/01/2016) Γενάρη, ενώ από την Πρωτοβουλία ετοιμάζουν νέα κινητοποίηση έξω από τα γραφεία του ΕΛΓΑ, την ίδια μέρα.

Ασφαλιστικό: Στο φουλ οι μηχανές διαμαρτυρίας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου