Friday, 17 May, 2024

Αυτός είναι ο 22χρονος που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από χούλιγκαν

Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Νέας Φιλαδέλφειας, όπως και ολόκληρη η χώρα μετά την πρωτοφανή επίθεση

Κροατών χούλιγκαν στη γειτονιά έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ.

Από την “επιδρομή” των χούλιγκαν, ένας 22χρονος φίλος της “Ένωσης” έπεσε νεκρός μετά από πολλαπλές μαχαιριές που δέχθηκε και οκτώ τραυματίστηκαν, σκορπώντας σε απέραντη θλίψη την τοπική κοινωνία.

Φίλοι της ΑΕΚ και όχι μόνο αποχαιρετούν τον 22χρονο Μιχάλη, ο οποίος έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή. Στο σημείο που δολοφονήθηκε, πολίτες άναψαν κεράκια και άφησαν κασκόλ της αγαπημένης του ομάδας.

“Με Έλληνες οπαδούς-συνεργούς” η επίθεση των Κροατών χούλιγκαν με έναν νεκρό. Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Ανακοίνωση για τη δολοφονία 22χρονου φίλου της ΑΕΚ και τη σοκαριστική επίθεση χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία, στην οποία αναφέρεται πως εμπλέκονται Έλληνες οπαδοί, εκτός από τους Κροάτες οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

“Αναφορικά με περιστατικό συμπλοκής οπαδών της Α.Ε.Κ. και της Dinamo Zagreb, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός ατόμου και τον τραυματισμό ακόμη οκτώ, διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

Βραδινές ώρες χθες, Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023, ομάδα περίπου 100-120 οπαδών της Dinamo Zagreb, μαζί με Έλληνες οπαδούς-συνεργούς τους, βρέθηκαν στον Περισσό. Στην ευρύτερη περιοχή ήταν συγκεντρωμένοι οπαδοί της Α.Ε.Κ.. Ακολούθησαν επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, που προέβησαν σε ρίψεις φωτοβολίδων, αυτοσχέδιων εμπρηστικών μηχανισμών, αντικειμένων, πετρών, αλλά και χρήση αυτοσχέδιων ροπάλων.

Τα επεισόδια έλαβαν χώρα μιάμιση ώρα μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης της φιλοξενούμενης ομάδας και της αποχώρησής της από το γήπεδο, καθώς και των παραγόντων, συνοδεία αστυνομικών. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες κατέστειλαν την συμπλοκή, ενώ γρήγορα ακινητοποίησαν και συνέλαβαν συνολικά 98 άτομα, εμπλεκόμενα στα επεισόδια.

Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό επιπλέον δραστών και για οποιαδήποτε άλλη πτυχή της υπόθεσης συνεχίζεται εντατικά.“

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου