Sunday, 12 May, 2024

Βοήθεια από τον Θεό ζητά η οικογένεια Γιακουμάκη!Έχτισε εκκλησία – σπίτι για το παιδί

Την επιβλέπει κάθε πρωί ο πατέρας του αδικοχαμένου φοιτητή

Ένα εκκλησάκι στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη έχτισε η οικογένεια του στην Κρήτη. Ο πατέρας του αδικοχαμένου φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής των Ιωαννίνων, ο κύριος Ανδρέας έφτιαξε πολύ κοντά στο σπίτι της οικογένειας μια… εκκλησία αφιερωμένη στη μνήμη του παιδιού του.

Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής του Star «Αλήθειες με την Ζήνα», o πατέρας του Βαγγέλη, βγαίνει κάθε πρωί και το χαζεύει, σαν να βλέπει τον γιο του. Στο χωριό Σελί της Κρήτης, εκεί όπου είναι θαμμένος ο Βαγγέλης, χτίζεται ο χριστιανικός ναός, δίπλα από το πατρικό σπίτι του παιδιού. Στην πέτρινη εκκλησία, που κατασκευάζεται ακόμη και δεν έχει ολοκληρωθεί, ξεχωρίζουν τα αρχικά γράμματα του παιδιού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ακόμη δεν είναι γνωστό το όνομα του Αγίου που θα δώσει στο εκκλησάκι η οικογένεια, ενώ δεν αποκλείεται να αφιερωθεί στον “Ευαγγελισμό της Θεοτόκου” και λόγω του ονόματος του Βαγγέλη.

Πρόκειται για μια πολύ συγκινητική κίνηση, καθώς στο συγκεκριμένο εκκλησάκι θα πραγματοποιούνται τα μνημόσυνα του αδικοχαμένου φοιτητή, ενώ εκεί θα μπορεί να ανάβει όποιος θέλει ένα κεράκι για τον Βαγγέλη.

star

Βοήθεια από τον Θεό ζητά η οικογένεια Γιακουμάκη!Έχτισε εκκλησία – σπίτι για το παιδί

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου