Friday, 17 May, 2024

Βρέθηκαν τα δύο κοριτσάκια 9 και 4 ετών – Αρωγός ο ΠΑΟΚ

Στις 10/6/2020 βρέθηκαν τα ανήλικα αδέλφια Ελισάβετ-Μαρία και Ραφαέλα-Γιοζεφίν Σταθοπούλου, 9 & 4 ετών αντίστοιχα

μετά από γονική αρπαγή που είχε συμβεί το 2019. Οι ανήλικες εντοπίστηκαν χάρη στις εντατικές και συντονισμένες προσπάθειες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ανηλίκων Αθηνών σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου και τη συνδρομή των υπολοίπων αρμοδίων Αρχών. Να σημειωθεί ότι οι ανήλικες εντοπίστηκαν σε συγγενικό περιβάλλον στην περιοχή του Αγρινίου και είναι καλά στην υγεία τους.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στις ανήλικες Ελισάβετ-Μαρία και Ραφαέλα-Γιοζεφίν και την οικογένειά τους για την παροχή ψυχολογικής στήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.
ΠΑΟΚ: «Βάλαμε το λιθαράκι μας για να βρεθούν τα κορίτσια»
Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο υπεύθυνος του PAOK Action, Τάσος Παπαδόπουλος, και μίλησε για τα δύο κοριτσάκια που βρέθηκαν και την αρωγή του ΠΑΟΚ.
Μεταξύ άλλων όσα είπε για την υπόθεση των αγνοούμενων κοριτσιών: «Συντονιστήκαμε μαζί με το Χαμόγελο του Παιδιού, όμως και άλλες ομάδες. Βρέθηκαν τα κορίτσια που αγνοούνταν από πέρυσι το καλοκαίρι. Ηταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε με το μήνυμα προς τον φίλαθλο κόσμο του ΠΑΟΚ για να βοηθήσουν να βρεθούν τα δύο κορίτσια. Τα δύο κορίτσια θα επιστρέψουν στους γονείς τους και αυτό είναι η ευχάριστη είδηση σήμερα. Το Χαμόγελο του Παιδιού είναι αυτό που συντονίζει τις διαδικασίες μαζί με την Αστυνομία, βασιζόμενοι στην Παγκόσμια Ημέρα για τα εξαφανισμένα παιδιά, προωθήσαμε την δική τους καμπάνια και προσπαθήσαμε να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι.
Η υπόθεση
Στις 4 Ιουλίου του 2019, ο πατέρας των ανήλικων αδερφών Ελισάβετ-Μαρίας και Ραφαέλας-Γιοζεφίν Σταθοπούλου, 9 και 4 ετών αντίστοιχα, προέβη σε αυτοδικία, σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», αρνούμενος να επιστρέψει τις ανήλικες στη μητέρα τους.
Το «Χαμόγελο» προχώρησε στην ενεργοποίηση του Amber Alert στις 13 Μαρτίου, κατόπιν της από 12/3/2020 εντολής Ανακριτή Αμαλιάδας. Με την ευχή να βρεθεί και η μικρή Μαρκέλλα σύντομα…

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου