Friday, 26 April, 2024

Βόλος: Κατέληξε 48χρονος, εμβολιασμένος, πατέρας τριών παιδιών

Σοκ έχει προκαλέσει στον Βόλο ο θάνατος ενός 48χρονου σωφρονιστικού υπαλλήλου ο οποίος νοσούσε με κορονοϊό και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της πόλης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thenewspaper.gr ο άτυχος 48χρονος που άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη, εργαζόταν στις Αγροτικές Φυλακές της Κασσαβέτειας.

Ο άτυχος 48χρονος που ήταν παντρεμένος και πατέρας τριών ανήλικων παιδιών ζούσε στο Αϊδίνι.

Η σύζυγός του μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και δήλωσε πως παλαιότερα ήταν κατά του εμβολίου, όμως τον Νοέμβριο ο 48χρονος, έκανε το μονοδοσικό της Johnson ενώ δεν είχε υποκείμενα νοσήματα. Πριν τα Χριστούγεννα (έναν μήνα μετά το εμβόλιο) νόσησε βαριά, εισήχθη στο νοσοκομείο και παραμονές του έτους τον διασωλήνωσαν… Η Τατιάνα για άλλη μία φορά έδειξε το ίδιο πρόσωπο με του συζύγου της… εστίασε στο γεγονός ότι προ καιρού ο άνθρωπος ήταν… αρνητής! Καμία αναφορά στο ότι τελικά εμβολιάστηκε και στην ουσία του ζητήματος… γιατί δηλαδή ενώ έκανε το εμβόλιο, δεν είχε νοσήματα ασθένησε τόσο βαριά μέχρι θανάτου… αλλά ότι… πριν, δεν ήθελε να το κάνει! Αχαρακτήριστη έως αηδίας! Κι όμως σχολιάστηκε στην εκπομπή ότι θα ‘πρεπε να κάνει νωρίτερα το εμβόλιο για να προλάβει και τη δεύτερη δόση, ώστε να είναι καλυμμένος! Σε διάστημα ενός μηνός δηλαδή με το μονοδοσικό πεθαίνεις! 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου