Friday, 17 May, 2024

Βiαζε τον βαφτισιμιό του και το κατέγραφε σε βίντεο

Ο 50χρΟι αστυνομικές Αρχές στο Ηράκλειο συνέλαβαν έναν 50χρονο άνδρα έπειτα από έρευνα στο σπίτι του, καθώς

εντόπισαν κάρτα μνήμης που περιείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας και απεικονίζονταν ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκου. Τον άνδρα κατήγγειλε ο βαφτισιμιός του ότι τον βίαζε επί τρία χρόνια. Στο υλικό που εντοπίστηκε και αφορά τη χρονική περίοδο από το 2006 έως το 2019 φέρεται να εμπλέκονται τρία συνολικά παιδιά, που ήταν, τότε, ανήλικα.

Ένα αγόρι 20 ετών σήμερα, το οποίο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το είχε βαφτίσει, και επιπλέον δύο κορίτσια, τα οποία σήμερα είναι 24 και 17 ετών. Στον 50χρονο έχει ασκηθεί δίωξη για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη, αλλά και σε κατάχρηση ανηλίκου που έχει συμπληρώσει τα 12 έτη και επιπλέον για παιδική πορνογραφία, υπό τη μορφή της παραγωγής και κατοχής μέσω πληροφοριακών συστημάτων, με τη σημείωση ότι η παραγωγή συνδέεται με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη, και μάλιστα από πρόσωπο στο οποίο έχουν εμπιστευθεί να προσέχει το ανήλικο.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στα δικαστήρια Ηρακλείου, ενώ έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Μεγάλη Παρασκευή (03.05.2024), το μεσημέρι.

Η καταγγελία για βιασμό έγινε από τον νεαρό στο Γραφείο Ανηλίκων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου Κρήτης. Όπως κατήγγειλε, ο νονός του τον βίαζε από 9 ετών.

Ο 20χρονος πίστευε για χρόνια, όπως γράφει το neakriti.gr, ακόμα και ως έφηβος, ότι εκείνος το είχε προκαλέσει και χρειάστηκε ψυχολογική στήριξη για να φανεί σήμερα δυνατός. Ύστερα από περίπου 7 χρόνια που είχε σταματήσει να τον βιάζει βρήκε το κουράγιο και τη δύναμη να καταγγείλει τον 50χρονο άνδρα ότι τον βίαζε από τα 9 μέχρι τα 12 του.

Η Αστυνομία εδώ και καιρό ερευνούσε την καταγγελία και προσπαθούσε να στοιχειοθετήσει την υπόθεση, μέχρι που το βράδυ της Μ. Τετάρτης (01.05.2024) προχώρησε ύστερα από συντονισμένη προσπάθεια στη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 50χρονος δίδασκε μουσική το παιδί και με αυτό το πρόσχημα είχε την ευκαιρία να βρίσκεται πολλές στιγμές μόνος μαζί του.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου