Tuesday, 30 April, 2024

Για την «τιμή» της αδελφής, Αλβανός σκότωσε 43χρονο στο κέντρο της Αθήνας

Ένας 27χρονος Αλβανός κάρφωσε με αιχμηρό αντικείμενο -μάλλον κλειδί αυτοκινήτου- και σκότωσε στο κέντρο της Αθήνας, ένα 43χρονο άνδρα γιατί μιλούσε με την αδελφή του!

Το απίστευτο αυτό έγκλημα έγινε στις 7 το πρωί του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας, στη συμβολή των οδών Σταδίου και Κολοκοτρώνη, στο κέντρο της Αθήνα. Δράστης είναι ένας 27χρονος Αλβανός που έχει συλληφθεί και ανακρίνεται. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 27χρονος διασκέδαζε σε μπαρ της περιοχής και είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Στο κέντρο διασκέδασης, βρισκόταν και η αδελφή του φερόμενου ως δράστη, η οποία σύμφωνα με μαρτυρίες συνομιλούσε με το 43χρονο θύμα 27χρονου Αλβανού, το οποίο, κατά τις ίδιες πληροφορίες, είχε επίσης καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.
Η εικόνα αυτή εκνεύρισε προφανώς τον δράστη ο οποίος συνεπλάκη με τον 43χρονο και τον κάρφωσε με αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό και το θώρακα.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το σενάριο που εξετάζεται είναι ο 27χρονος να κατάφερε το μοιραίο, όπως αποδείχθηκε, χτύπημα με το κλειδί του αυτοκινήτου του!
Μετά τον τραυματισμό του ο 43χρονος, ο οποίος δεν είχε αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασής του, σταμάτησε ένα ταξί και ζήτησε από τον οδηγό του να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο. Το χτύπημα, όμως, που είχε δεχθεί ήταν τόσο σοβαρό ώστε κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του, εξέπνευσε. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατος του 43χρονου προήλθε από εσωτερική αιμορραγία που του προκάλεσε το σφοδρό χτύπημα που δέχθηκε.
Καθοριστικό ρόλο στην εξιχνίαση του εγκλήματος διαδραμάτισαν οι αυτόπτες μάρτυρες, ανάμεσα στους οποίους και ένας αστυνομικός, που κράτησαν τον αριθμό του ταξί βοηθώντας τους αστυνομικούς να ξετυλίξουν το κουβάρι της τραγικής αυτής υπόθεσης.

Για την «τιμή» της αδελφής, Αλβανός σκότωσε 43χρονο στο κέντρο της Αθήνας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου