Saturday, 27 April, 2024

Γλυκά Νερά, δολοφονία: Ένταλμα σύλληψης τις επόμενες ώρες…

Σχεδόν έξι ώρες μετά την μεταφορά του-κατεπειγόντως από την Αλόννησο όπου βρισκόταν για το τρισάγιο της Κάρολαϊν

ο 32χρονος πιλότος δεν έχει απαντήσεις στα ερωτήματα των αστυνομικών για την δολοφονία στα Γλυκά Νερά.
Πιο συγκεκριμένα, πληροφορίες του newsit.gr από την αστυνομία αναφέρουν πως οι απαντήσεις που δίνει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε η 20χρονη σύζυγός του μαρτυρικό θάνατο στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά, δεν είναι πειστικές.
Μάλιστα, η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη κι αυτό της έκδοσης εντάλματος σύλληψης τις αμέσως επόμενες ώρες, αναφέρει το newsit.gr.

«Υπάρχουν “δεμένα” στοιχεία για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά» υπογράμμισε ο Σταύρος Μπαλάσκας μιλώντας στο LIVE NEWS για την εξέλιξη της υπόθεσης.
«Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά στην εξυχνίαση της υπόθεσης» σημείωσε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας, ενώ συμπλήρωσε πως «οι αστυνομικοί άρχισαν να δένουν την υπόθεση με διάφορα τεχνικά στοιχεία που ήρθαν στην κατοχή τους».
«Δεν είναι τυχαίο που πήγε το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. στην Αλλόνησο με διαταγή του Αρχηγείου να φέρει τον πιλότο» υπογράμμισε ο κ. Μπαλάσκας, συμπληρώνοντας πως υπάρχει ενδεχόμενο να γίνουν και άλλες επίσημες ανακοινώσεις μέχρι το βράδυ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου