Friday, 26 April, 2024

Γλυκά Νερά: Τι είπε ο 32χρονος για τον φόνο της συζύγου του (vid)

Στο σπίτι του, στον τόπο του εγκλήματος, εκεί όπου αναγκάστηκε να ξαναβιώσει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε με την 20χρονη σύζυγό του

να πέφτει νεκρή δίπλα του από τους ληστές-δολοφόνους και την 11 μηνών κορούλα του ευτυχώς να είναι καλά στην υγεία της, μετέβη το μεσημέρι της Πέμπτης ο 32χρονος.
Μάλιστα, έκανε και κάποιες σύντομες δηλώσεις στις κάμερες, λέγοντας πως, τις τελευταίες μέρες βρίσκεται σε στενή επαφή και συνεργασία με την Αστυνομία και μάλιστα τόνισε ότι οι αρχές έχουν ήδη στα χέρια τους στοιχεία για τη δολοφονία και προσπαθούν να συνθέσουν το παζλ.
«Από την πρώτη μέρα συλλέγουν στοιχεία, αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να τους βρει, είναι τα παιδιά αυτά του Ανθρωποκτονιών», ανέφερε ο 32χρονος, που δάκρυσε και λύγισε στα ΜΜΕ.
Παράλληλα, είπε πως «ευτυχώς η κορούλα μου είναι καλά στην υγεία της».
Το μωρό χτυπούσε τη νεκρή μητέρα του για να ξυπνήσει – Οι πρώτες εικόνες που αντίκρισαν οι αστυνομικοί
Εξάλλου, σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι του ζευγαριού ανέφεραν ότι βρήκαν το άψυχο σώμα της κοπέλας να βρίσκεται δεμένο πισθάγκωνα και πάνω της το μόλις 11 μηνών κοριτσάκι της να κλαίει και να χτυπά με τα χέρια του τη μητέρα του, προσπαθώντας να την ξυπνήσει.

https://www.youtube.com/watch?v=JkvcjiAaO7g

 

Μόλις οι αστυνομικοί μπήκαν στο δωμάτιο, αντίκρισαν την κοπέλα μπρούμυτα, ωχρή και τα πόδια της ήταν κάτασπρα με αποτέλεσμα να καταλάβουν ότι ήταν νεκρή. Ο σύζυγός της ήταν δεμένος χειροπόδαρα, με μονωτική ταινία στο στόμα και στα μάτια. Σε κάποιες φάσεις εκτιμάται ότι πάθαινε υποξαιμία και έχανε προσωρινά τις αισθήσεις του και δεν θυμόταν. Αυτό το κατέθεσε και στους αστυνομικούς.
«Έκαναν λάθη»
Έμπειροι αξιωματικοί επαναλαμβάνουν από την πρώτη στιγμή ότι η μανία που επέδειξαν οι κακοποιοί και η απληστία τους, τους παγίδευσε στο να κάνουν μοιραία λάθη.
Σύμφωνα με την κατάθεση του 32χρονου συζύγου, οι τρεις κουκουλοφόροι παρέμειναν τουλάχιστον 1 με 1,5 ώρα στο σπίτι, εκβιάζοντάς τον να τους πει πού είχε κρυμμένα και άλλα χρήματα και κοσμήματα, παρότι εκείνος από την πρώτη στιγμή, δίχως να φέρει αντίσταση, τους είχε αποκαλύψει το κουτί με τα χρήματα και παρότι είχαν βρει χρυσαφικά και τιμαλφή.
Παράλληλα, η 20χρονη Κάρολαϊν πάλεψε μαζί τους. Και τα δύο αυτά στοιχεία κάνουν τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι η πιθανότητα οι δολοφόνοι να έχουν αφήσει αρκετό γενετικό υλικό τόσο στα αντικείμενα του σπιτιού όσο και στα ρούχα του ζευγαριού, είναι μεγάλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος κατέθεσε ότι οι αδίστακτοι κακοποιοί, παρότι καθ’ όλη τη διάρκεια που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι μίλαγαν σπαστά ελληνικά, την ώρα που έφευγαν, τους άκουσε να μιλούν μεταξύ τους στη μητρική τους γλώσσα. Γλώσσα, την οποία έχει ήδη κληθεί να αναγνωρίσει με τη βοήθεια των αστυνομικών.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου