Saturday, 18 May, 2024

Δεν έχει τέλος η περιουσία του Τράγκα. Πού βρέθηκε νέα βίλα, 2,5 εκατ. ευρώ!

Αν προέβλεπε κάποιος ότι η τεράστια κληρονομιά του Γιώργου Τράγκα θα «ταλαιπωρούσε» τους κληρονόμους του ενάμιση χρόνο μετά τα αποκαλυπτήριά της, το πιθανότερο ήταν να μην τον πίστευαν πολλοί.

Κι όμως, σε αυτό το διάστημα η χήρα του εκλιπόντος, σύμφωνα με τα όσα έχουν δημοσιοποιηθεί μέχρι τώρα, φέρεται να έκανε τα αδύνατα δυνατά για να μη βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα σε αυτήν και τους δύο γιους του Γιώργου Τράγκα, πριν ο Φρέντι διαχωρίσει τη θέση του αποποιούμενος την κληρονομιά του πατέρα του.

Και πώς να βρεθεί, όταν οι αποκαλύψεις δεν τελειώνουν. Η εντυπωσιακή βίλα στο Σεν Τροπέ, αξίας 2,5 εκατ. ευρώ, είναι το τελευταίο ακίνητο του Γιώργου Τράγκα που έρχεται στο φως και είναι μια εντυπωσιακή κατοικία σε απόσταση αναπνοής από την παραλία. Μπορεί άνετα να φιλοξενήσει μέχρι έξι άτομα, διαθέτει κήπο, εντυπωσιακή πισίνα και σύμφωνα με πληροφορίες νοικιάζεται σε διάφορες πλατφόρμες καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Στον κατάλογο των εξόδων της Μαρίας Καρρά από τον Ιούνιο του 2022 μέχρι τον περασμένο Απρίλιο, ποσό περίπου 30.000 ευρώ αφορούσε τη συγκεκριμένη βίλα στο Σεν Τροπέ.

Από αυτά 26.000 ευρώ πληρώθηκαν σε δύο δόσεις από την τράπεζα EFG του Μονακό και αφορούν πιθανότατα τους τόκους του δανείου, ύψους 1.800.000 ευρώ, που σύναψε ο Γιώργος Τράγκας για την αγορά της εν λόγω κατοικίας. Τα υπόλοιπα 4.000 ευρώ εκταμιεύθηκαν για λογαριασμούς, λειτουργικά έξοδα και τη συντήρηση της πισίνας ενός ακόμη ακινήτου -που μέχρι πρότινος δεν είχε εντοπιστεί φωτογραφικά- της real estate περιουσίας του αποθανόντος εκδότη.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου