Friday, 26 April, 2024

Διακόπηκε για τις 23 Ιανουάριου η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού

Για τις 23 Ιανουάριου διακόπηκε η πολύκροτη δίκη για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού, που αναβίωσε σήμερα έπειτα από σχεδόν έναν χρόνο από την στυγερή δολοφονία του, στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης.

Προτού ξεκινήσει η δική, κάποιοι συνήγοροι των κατηγορουμένων υπέβαλαν αίτημα για την διακοπή της, καθώς συμμετέχουν και σε άλλες υποθέσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη. Η έδρα διέκοψε για περίπου 15 λεπτά, ενώ στη συνέχεια κάθισαν στο εδώλιο οι δώδεκα συλληφθέντες με σκυμμένο το κεφάλι.

Αφού νομιμοποιήθηκαν οι δικηγόροι και εκφωνήθηκε ο κατάλογος των μαρτύρων, η έδρα διέκοψε ξανά για περίπου 20 λεπτά, κι έκανε δεκτό το αίτημά τους.

Σημειώνεται πως κατά την είσοδό των κατηγορουμένων στην αίθουσα, η μητέρα του Άλκη ζήτησε από τους αστυνομικούς να κάνουν στην άκρη ώστε να τους δει για πρώτη φορά, και ψέλλισε σε κάποιους «μισή πιθαμή και χτυπούσες τον γιο μου» όπως και «γεννημένος δολοφόνος», όπως επίσης οταν αναγνώρισε τον 21χρονο που φέρεται να μαχαίρωσε με το δρεπάνι τον Άλκη, η ίδια τον ρώτησε «που είναι τώρα το δρεπάνι σου»;

Thesstoday news

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου