Saturday, 27 April, 2024

Διαλυνάς για απόφαση Τόσκο: «Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ δεν έχουν καμία σχέση με τον θάνατό του»

«Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ δεν έχουν καμία σχέση με τον θάνατο του Τόσκο, αυτό πλέον ξεκαθάρισε και υπάρχει και δικαστική απόφαση γι’ αυτό»

Αυτό δήλωσε ο Νίκος Διαλυνάς, γνωστός ποινικολόγος και συνήγορος υπεράσπισης ενός εκ των φιλάθλων του Δικεφάλου στην πολύκροτη υπόθεση του Τόσκο.
Λίγες ώρες μετά την έκδοση της απόφασης για τον θάνατο του Βούλγαρου οπαδού, ο Νίκος Διαλυνάς επισημαίνει ότι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ δεν συνδέονται με κανένα αποδεικτικό στοιχείο με το τραγικό συμβάν της 5ης Ιανουαρίου του 2020, αλλά και το γεγονός ότι δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο που να συνδέει φιλάθλους του Δικεφάλου με τα χτυπήματα και τις σωματικές βλάβες που υπέστησαν Βούλγαροι οπαδοί και οπαδοί άλλης ομάδας.
«Μπορεί καμιά φορά οι κατηγορίες να είναι πολλές και βαριές, αλλά πρέπει να αποδεικνύονται και εν προκειμένω δεν υπήρχε κανένα αποδεικτικό στοιχείο που να συνδέει φιλάθλους του ΠΑΟΚ με τον θάνατο του Τόσκο, αλλά και κανένα αποδεικτικό στοιχείο που να συνδέει φιλάθλους του ΠΑΟΚ με τα χτυπήματα και τις σωματικές βλάβες που υπέστησαν Βούλγαροι οπαδοί και οπαδοί άλλης ομάδας.

Επομένως οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ δεν έχουν καμία σχέση με τον θάνατο του Τόσκο, αυτό πλέον ξεκαθάρισε και υπάρχει και δικαστική απόφαση γι’αυτό, αλλά όμως καλό θα είναι να αποφεύγονται γενικά συμπλοκές χτυπήματα μεταξύ φιλάθλων σε οποιαδήποτε ομάδα και να ανήκουν διότι αντιλαμβάνεστε αυτό κάνει κακό και στην ομάδα και τους και γενικά στο άθλημα το οποίο παρακολουθούν», τόνισε ο γνωστός ποινικολόγος.

Ο Νίκος Διαλυνάς επισήμανε επίσης ότι το δικαστήριο ομόφωνα αποφάσισε την αθώωση ενός εκ των κατηγορουμένων, αναγνωρίζοντάς του μάλιστα και ελαφρυντικό προτέρου εντίμου βίου.

«Όσον αφορά έναν εκ των κατηγορουμένων τον οποίο υπερασπιζόμουν και είναι φίλαθλος του ΠΑΟΚ και ο oποίος κατηγορείτο για: κακούργημα για βαριά σκοπούμενη βλάβη εις βάρος του Βούλγαρου Τόσκου, για δύο επικίνδυνες σωματικές βλάβες εις βάρος άλλων δύο Βουλγάρων, για τέσσερις απόπειρες επικίνδυνης σωματικής βλάβης εις βάρος άλλων ατόμων, για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και για κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες, για συμπλοκή και διατάραξη κοινής ειρήνης, το δικαστήριο ομόφωνα τον κήρυξε αθώο για τις πέντε από τις επτά κατηγορίες, όπως και για τους υπόλοιπους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και τον κήρυξε ένοχο για συμπλοκή και για διατάραξη κοινής ειρήνης». Διαβάστε εδώ τη συνέχεια 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου