Friday, 26 April, 2024

Δολοφονία Άλκη: Προφυλακιστέος ο 22χρονος

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, ο 22χρονος κατηγορούμενος για την στυγερή δολοφονία του αδικοχαμένου Άλκη.

Ο ίδιος παρέμεινε στην αρχική του στάση, καθώς φέρεται κατά την διάρκεια της πολύωρης απολογίας του να ανέφερε πως έμεινε στο όχημα και δεν βγήκε καθόλου έξω από αυτό.

«Γνωρίζω μόνο τον 25χρονο (σ.σ. τον «Αθηναίο»), οι άλλοι δύο μπήκαν στο αυτοκίνητο χωρίς να τους γνωρίζω. Δεν ήξερα αν είχαν κάτι στα χέρια τους» φέρεται να ισχυρίστηκε. Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για τον Τ.Κ ή αλλιώς «Ντίνος» και διώκεται -μεταξύ άλλων- για από κοινού ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή, πράξη που βαραίνει και τους 11 συγκατηγορούμενούς του, που κρίθηκαν ήδη προφυλακιστέοι.

Μάλιστα, είναι ο οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου (γκρι Polo), το οποίο εμπλέκεται στο φονικό επεισόδιο, και φέρεται από εκείνο να κατέβηκαν οι πιο «σκληροί» χούλιγκανς. Σύμφωνα με τις απολογίες των κατηγορουμένων, στο εν λόγω όχημα, επέβαιναν ο επονομαζόμενος «Αθηναίος» που παραδέχθηκε ότι «τσίμπησε» δύο φορές έναν από τους φίλους του Άλκη, καθώς και ο 21χρονος που κρατούσε το δρεπάνι.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΧΑΪΝΑ-thesstoday

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου