Friday, 26 April, 2024

Δολοφονία στον Μυλοπόταμο: Πυρπόλησαν το σπίτι του καθ’ ομολογίαν δράστη

Άγνωστοι πυρπόλησαν το σπίτι του 44χρονου καθ’ ομολογίαν δράστη της δολοφονίας του 22χρονου στο Αργουλιό, στον Μυλοπόταμο της Κρήτης.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το rethnea.gr, οι δράστες περιέλουσαν με μεγάλη ποσότητα βενζίνης το σπίτι του 44χρονου, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ζημιές στην κατοικία.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια του δράστη έχει εγκαταλείψει το σπίτι και δεν υπήρχε κανένας εντός της οικίας όταν σημειώθηκε η εμπρηστική επίθεση.

Ο 44χρονος έχει προφυλακιστεί για την δολοφονία του 22χρονου, τον περασμένο Ιούνιο.

Κατά την απολογία του στην ανακρίτρια είχε ισχυριστεί για μία ακόμη φορά πως θόλωσε το μυαλό του όταν ο 22χρονος συγχωριανός του τον προκάλεσε μιλώντας με άσχημα λόγια για συγγενείς του ζώντες και νεκρούς. Αναφέρθηκε στις τεταμένες σχέσεις που υπήρχαν μεταξύ των δύο οικογενειών εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα καθώς και σε συγκεκριμένα περιστατικά που είχαν σημειωθεί τους τελευταίους μήνες. Η απολογία του στην ανακρίτρια είχε ξεκινήσει με τα χαρακτηριστικά λόγια: “είμαι συγκλονισμένος από αυτό το οποίο συνέβη. Γιατί να χαθεί μία ανθρώπινη ζωή και μάλιστα από τα χέρια μου”;

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου