Friday, 26 April, 2024

Δολοφονία φαρμακοποιού στην Καβάλα: Η στιγμή που δείχνει τα μπράτσα του και την πνίγει

Γροθιά στο στομάχι οι εικόνες από τη γυναικοκτονία της Καβάλας 

Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο από τη γυναικοκτονία στην Καβάλα, με θύμα την 43χρονη φαρμακοποιό και θύτη τον σύζυγό της, με τον οποίο είχαν αποκτήσει δύο παιδιά.

Το στυγερό έγκλημα είχε γίνει στις 5 Μαΐου μέσα στο φαρμακείο της άτυχης Αΐντα. Στον χώρο υπήρχαν κάμερες οι οποίες κατέγραψαν τις κινήσεις του συζυγοκτόνου. Το Mega και το “Live News” έδωσε στη δημοσιότητα πλάνα και φωτογραφίες που δείχνουν όλα όσα έγιναν τη μέρα του φόνου, τότε που ο 55χρονος εγκλώβισε σε ένα δωμάτιο του φαρμακείου την γυναίκα του και την έπνιξε, όπως ομολόγησε, με τα ίδια του τα χέρια.

“Απέτυχα να δώσω τέλος στη ζωή μου”: Ο συζυγοκτόνος της φαρμακοποιού στην Καβάλα μιλάει μέσα από τη φυλακή

Οι εικόνες δείχνουν την προσπάθεια του δράστη να πλησιάσει τη γυναίκα για να τη φιλήσει, τον τρόπο που ήθελε να την φοβίζει δείχνοντας τα μπράτσα του και αμέσως μετά, όταν ήδη είχε βάψει τα χέρια του με αίμα, να σέρνει τη σορό της 43χρονης και να σκέφτεται τις επόμενες κινήσεις του.

Συγκεκριμένα, ο 55χρονος μπαίνει στο φαρμακείο στις 14:18 το μεσημέρι και στέκεται απέναντι από την Αΐντα. Δύο λεπτά αργότερα, οι δυο τους συζητούν με εκείνον να έχει έντονο ύφος. Στη συνέχεια την αρπάζει από το μπράτσο, με τις κινήσεις των χεριών του να μαρτυρούν τις απειλητικές του διαθέσεις, ενώ η 43χρονη δεν μπορεί να κάνει ούτε βήμα για να απομακρυνθεί.

Τότε, ο μετέπειτα γυναικοκτόνος βγάζει το μπουφάν του και λίγα δευτερόλεπτα μετά της δείχνει τα μπράτσα του. Πλησιάζει την αδικοχαμένη γυναίκα, προσπαθεί να τη φιλήσει και εκείνη τον απωθεί. Τρία λεπτά από την στιγμή που συζητούν, η Αΐντα προσπαθεί να πάρει τα χέρια του από πάνω της και ξεσπάει σε κλάματα. Στις 16:15 η 43χρονη κρύβει σε συρτάρι τα κλειδιά του φαρμακείου καθώς φοβόταν ότι ο 55χρονος θα την κλείδωνε μέσα και 14 λεπτά μετά, στις 16:29 το απόγευμα τους βλέπουμε μαζί, με τον ίδιο να τρώει σοκολάτα και το θύμα μπροστά του.

Όταν η Αΐντα πηγαίνει προς το δωμάτιο του φαρμακείου, ο 55χρονος την ακολουθεί και την σκοτώνει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Από εκείνο το απόγευμα, ο δράστης παραμένει στις φυλακές Κομοτηνής και περιμένει να μάθει πότε και πού θα δικαστεί για το έγκλημα.

“Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να σώσει το τομάρι του”

O Μανώλης Βονικάκης, δικηγόρος της οικογένειας της 43χρονης, μίλησε στην ίδια εκπομπή και δήλωσε πως αφαιρέθηκε η γονική μέριμνα από τον δράστη και δόθηκε στον αδερφό της αδικοχαμένης γυναίκας.

“Εκπλήσσομαι, από την άποψη ότι αντιλαμβάνομαι ότι οικοδομεί την αλήθεια για να πείσει τους ενόρκους, την κοινή γνώμη, τους δικαστές ή δημιουργεί μία πειστική αφήγηση, που γεννά ο ίδιος, για να υπάρξει μέσα σε αυτή; Η συμπεριφορά του μετά τη δολοφονία μέχρι σήμερα, ο άνθρωπος αυτός εξακολουθεί να παίρνει τηλέφωνο και να ενοχλεί τους συνηγόρους υπεράσπισης και την οικογένεια με απόκρυψη, παρίσταται στο δικαστήριο γονικής μέριμνας με το προσωπείο του μετανοημένου και ότι συναινεί στο να δοθεί η επιμέλεια”, δήλωσε ο κ. Βονικάκης.

“Όλα αυτά είναι εναγώνιες προσπάθειες που αποτελούν όμως ηχηρή παραφωνία. Προκαλούν αποτροπιασμό. Όχι απλά δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι πως θα σώσει το τομάρι του” πρόσθεσε.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου