Friday, 26 April, 2024

Ελληνίδα πέθανε από ηλεκτροπληξία στη Βουλγαρία για να σώσει τον φίλο της

Πίσω από τον θάνατο από ηλεκτροπληξία της νεαρής Σωτηρίας το Μεγάλο Σάββατο στη Σόφια κρύβεται μια μεγάλη αγάπη και μια μεγάλη θυσία

sotiria

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος ο Τεό, τα δύο παιδιά αποφάσισαν να περάσουν τις μέρες του Πάσχα στη Σόφια και περιγράφει πως έγινε το περιστατικό.

«Μπήκα για να κάνω μπάνιο λέει ο ίδιος και σε κάποια στιγμή ένιωσα να με χτυπάει το ρεύμα. Άρχισα να τρέμω συνεχίζει, δεν μπορούσα να μιλήσω, δεν μπορούσα να αφήσω το τηλέφωνο του μπάνιου», είπε και πρόσθεσε: «Η Σωτηρία με κατάλαβε, μπήκε στο δωμάτιο και πήρε το τηλέφωνο του μπάνιου από τα χέρια. Αν δεν είχε μπει στο δωμάτιο θα ήμουν νεκρός. Ήμουν σχεδόν αναίσθητος, δεν μπορούσα να πάρω ανάσα, με πονούσαν τα πλευρά μου. Νόμιζα ότι ζούσα ένα όνειρο, έκανα αρκετή ώρα να φτάσω να κλείσω τον γενικό του ρεύματος» σημειώνει.

sofia

Στη συνέχεια, συνεχίζει ο Τεό, πλησίασα τη Σωτηρία, προσπάθησα να της κάνω τεχνητή αναπνοή μέχρι να έρθει η άμεση βοήθεια η οποία δεν άργησε, αλλά δυστυχώς ήταν αργά, η Σωτηρία είχε καταλήξει. «Μακάρι να είχα κλείσει την πόρτα του μπάνιου από μέσα» αναφέρει.

Τελειώνοντας κάνει έκκληση σε όλους να ελέγχουν καλά τις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις γιατί μπορεί να στοιχίσουν ανθρώπινες ζωές.

Πενθεί όλη η Αλεξανδρούπολη

​Η κοπέλα ήταν από την Αλεξανδρούπολη, όπου κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως τα μεγάλα μάτια της Ρίας, όπως την φώναζαν οι φίλοι της, έκλεισαν για πάντα. Η αδικοχαμένη νεαρή έχασε τη ζωή της στην προσπάθεια της να σώσει τον σύντροφο της από ηλεκτροπληξία, ενώ βρισκόταν στην Σόφια της Βουλγαρίας, για να περάσουν μαζί τις γιορτές.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο σύντροφος της Bozhidar Gugushev, ο οποίος είναι χορευτής της Βουλγαρίας, αρχικά το ρεύμα χτύπησε τον ίδιο. Η Ρία προσπάθησε να τον τραβήξει όμως δυστυχώς δεν στάθηκε τυχερή, αφού την χτύπησε το ρεύμα προκαλώντας τον θάνατό της.

Το κορίτσι σπούδαζε Ιατρική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στην Αλεξανδρούπολη ενώ το μεγάλο πάθος της ήταν ο χορός.

Η κηδεία της Ρίας θα γίνει σήμερα, Πέμπτη 5 Μαΐου 2016 στη 1 το μεσημέρι, στον Ι.Ν. Αγίας Κυριακής στην Αλεξανδρούπολη.

Oparlapipas – star

Ελληνίδα πέθανε από ηλεκτροπληξία στη Βουλγαρία για να σώσει τον φίλο της

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου