Monday, 20 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Εξαφάνιση 31χρονου κυνηγού. Μία προσαγωγή

Κορυφώνεται στο Μεσολόγγι η αγωνία για τον 31χρονο Μπάμπη Κούτσικο, τον άνδρα που αγνοείται από την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου το βράδυ, έχοντας πάει για κυνήγι και έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής.

Η μητέρα του δήλωσε την εξαφάνιση καθώς μάλιστα σίγησε και το τηλέφωνο του, με το τελευταίο σήμα που εξέπεμψε να είναι στον Άγιο Θωμά, στην περιοχή τρία Δέντρα, πλησίον του ΤΕΙ, σύμφωνα με το agriniopress.gr.

Για την υπόθεση έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του ενώ πριν από λίγο προσήχθη ένα άτομο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 50χρονο που φέρεται να μετέφερε με το αυτοκίνητό του τον αγνοούμενο στην περιοχή των πρώην ΤΕΙ. Ο 50χρονος έχει ήδη προσαχθεί και βρίσκεται στο Αστυνομικό Τμήμα. Την ίδια ώρα, στην περιοχή βρίσκεται κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, ενώ αναζητήσεις γίνονται και με drone της αστυνομίας, προκειμένου να βρεθεί ο 31χρονος, που έχει εξαφανιστεί.

Οι συγγενείς του 31χρονου αγωνιούν, καθώς δεν υπάρχει κανένα ίχνος του, εκτός από τα στίγματα του κινητού του τηλεφώνου που δόθηκαν από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή και σε ένα ψηλό σημείο του Αγίου Θωμά. Πρόκειται για δύο περιοχές στις οποίες έγιναν έλεγχοι από άνδρες της ΕΜΑΚ, της αστυνομίας, από την Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης Μεσολογγίου καθώς και από ομάδες συγγενών και φίλων. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάποιο αποτέλεσμα.

Συγγενείς και φίλοι του 31χρονου ανάρτησαν τη φωτογραφία του στα social media, ζητώντας βοήθεια για τον εντοπισμό του, καθώς φοβούνται για το τι μπορεί να έχει συμβεί…

aixmi-news

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου