Monday, 20 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Επεισόδια Ρέντη: Ξυλοδαρμό από αστυνομικούς, καταγγέλλει ο μάνατζερ του τράπερ Τρανού

Στην καταγγελία ότι τον απήγαγαν και τον βασάνισαν αστυνομικοί για να δώσει στοιχεία σχετικά με τα επεισόδια έξω

από το κλειστό του Ρέντη προχώρησε ο μάνατζερ του τράπερ Τρανού. Όπως λέει στο newsit.gr του φόρεσαν κουκούλα και τον μετέφεραν σε άγνωστο μέρος.

Για τα επεισόδια στου Ρέντη που οδήγησαν στην Εντατική τον 31χρονο αστυνομικό προσήχθη από κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών έξω από το σπίτι του στο Περιστέρι ο μάνατζερ του τράπερ Τρανού. Ένα μυστηριώδες «βαθύ λαρύγγι» τον «έδωσε» ως βασικό παράγοντα της αγέλης των χούλιγκαν, αλλά ο  26χρονος μάνατζερ, εξετάστηκε, ελήφθη δείγμα DNA και τελικά αφέθη ελεύθερος.

Ο ίδιος, στο newsit.gr περιγράφει όσα υποστηρίζει ό,τι έζησε κατά την προσαγωγή του. «Με άρπαξαν έξω από την οικία μου, μου φόρεσαν κουκούλα και με μετέφεραν σε άγνωστο σημείο, όπου με κράτησαν για 12 ώρες και με βασάνιζαν, για να ομολογήσω την συμμετοχή μου στα επεισόδια στου Ρέντη» περιγράφει επισημαίνοντας πως « εξετάστηκα από ιατρούς σε δημόσιο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκαν τα τραύματά μου από τον ξυλοδαρμό και ήδη μου χορηγήθηκε αναρρωτική άδεια δέκα ημερών, ώστε να αναρρώσω». Μάλιστα αναφέρει πως μέσω της συνηγόρου του, κυρίας Ελισάβετ Πούλιου, έχει καταθέσει αναφορά στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Ο νεαρός που επιθυμεί την τήρηση της ανωνυμίας του ξεκινά να περιγράφει όλα όσα υποστηρίζει ότι συνέβησαν μετά τα σοβαρά επεισόδια της 7ης Δεκεμβρίου, έξω από το γήπεδο Μελίνα Μερκούρη στου Ρέντη. «Προβλήθηκε το όνομά μου και η εικόνα μου (μάνατζερ του τράπερ Τρανού) ως δήθεν εμπλεκόμενου στην υπόθεση του τραυματισμού του άτυχου αστυνομικού στου Ρέντη την 7-11-2023. Οι αναφορές αυτές είναι ανακριβείς και εσφαλμένες και ήδη η πληρεξούσια δικηγόρος μου κυρία Ελισάβετ Πούλιου, απέστειλε εξώδικες δηλώσεις σε όσους  παρουσιάζουν την φωτογραφία μου ως δήθεν του “18χρονου φερόμενου ως δράστη της επίθεσης στον αστυνομικό”,  ενώ εγώ είμαι 26 ετών και δεν ήμουν στο σημείο των επεισοδίων, όταν αυτά εκδηλώθηκαν την 7-11-2023 στου Ρέντη»… δείτε εδώ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου