Tuesday, 7 May, 2024

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε νεκρός ο 31χρονος που αγνοούνταν

Τραγικό τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου, Σωτήρη Μάτο, από τη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr, ο 31χρονος βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί σε απόμερη περιοχή της Ευκαρπίας από διερχόμενο ποδηλάτη.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Το πτώμα του άτυχου νεαρού αναγνωρίστηκε από την αδερφή του.
Η ιατροδικαστική εξέταση θα ρίξει φως στα αίτια που επέφεραν τον θάνατο του 31χρονου.
Η εξαφάνισή του είχε δηλωθεί στις αρχές την 13η Μαρτίου. Ο ίδιος είχε τραπεί σε φυγή από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλευόταν.
Το “Χαμόγελο του Παιδιού” για τον 31χρονο που βρέθηκε νεκρός στη Θεσσαλονίκη
Ανακοίνωση εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» σχετικά με τον εντοπισμό του 31χρονου στη Θεσσαλονίκη.
Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, ο Σωτήρης Μάτο βρέθηκε νεκρός από διερχόμενο ποδηλάτη.
«Η αναζήτηση του 31χρονου Σωτήρη Μάτο δυστυχώς είχε τραγική κατάληξη, καθώς βρέθηκε σήμερα νεκρός στην περιοχή του Χορτιάτη Θεσσαλονίκης. Τα αίτια του θανάτου του διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές», αναφέρεται σε ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού».
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Σωτήρη Μάτο στις 13.03.2020, βραδινές ώρες, και προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, κατόπιν συγκατάθεσης των ενήλικων αδελφών του, καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.
Τέλος, ο Οργανισμός εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου νέου και ανακοινώνει ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο την οικογένειά του.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου