Friday, 26 April, 2024

Διαβατά: Έκρυβαν κλεμμένα κινητά, laptop και tablet στη δομή

Άνδρες της Αστυνομίας μετά από έρευνες εντόπισαν κινητά, φωτογραφικές μηχανές, laptop και tablet στη δομή στα Διαβατά στη Θεσσαλονίκη.
Την ίδια στιγμή δικογραφία σε βάρος δύο Σύρων ηλικίας 32 και 57 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών σχημάτισαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Δέλτα.

Η ενημέρωση της ΕΛΑΣ

“Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δέλτα σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών ηλικίας 32 και 57 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, διότι έπειτα από έρευνα που πραγματοποίησαν, σε συνεργασία με συναδέλφους τους του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, πρωινές ώρες χθες (09-03-2021) σε δομή Φιλοξενίας στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, εντόπισαν μέσα σε χώρο που διέμεναν οι δράστες:

• (21) συσκευές κινητής τηλεφωνίας,
• (2) φωτογραφικές μηχανές,
• (2) Laptop με τους φορτιστές τους,
• (6) tablet και
• (15) κάρτες σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας.

Επιπλέον συνελήφθη 51χρονος αλλοδαπός διότι κατελήφθη να έχει στην κατοχή του ποσότητα κάνναβης.

Από τη συνεχιζόμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, διαπιστώθηκε ότι τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε αρχές Μαρτίου (σχετ. το από 04-03-2021 Δελτίο Τύπου της Υπηρεσίας μας), διέπραξαν, κατά το χρονικό διάστημα από τον Ιανουάριο του 2020 έως και τον Ιανουάριο του 2021, επιπλέον μία (1) ληστεία, μία (1) κλοπή καθώς και (1) υπεξαίρεση σε περιοχές του Εχεδώρου, Κορδελιού και Ωραιοκάστρου αντίστοιχα.
Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν κατά το τελευταίο 24ωρο πέντε (5) άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών ενώ κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης και ηρωίνης.
Συνελήφθησαν, πρωινές ώρες χθες (09-03-2021), από αστυνομικούς της Ομάδας Παρεμπορίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, στην περιοχή του Κορδελιού, δύο δύο αλλοδαποί, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν συνολικά 99 πακέτα τσιγάρα και 14 συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.
•Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου συνέλαβαν μεσημβρινές ώρες χθες (09-03-2021) 31χρονο ημεδαπό, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης πέντε (5) ετών για το αδίκημα της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπών.
•Συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες (09-03-2021) από αστυνομικούς του Α.Τ. Καλλινδοίων σε περιοχή του Δήμου Λαγκαδά Θεσσαλονίκης 51χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης για αδικήματα κατά της δημόσιας ειρήνης και φθορές ιδιοκτησίας, πράξεις που έλαβαν χώρα στην Βουλγαρία”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου