Thursday, 9 May, 2024

Θεσσαλονίκη: Ζούσε για μέρες με τη νεκρή αδελφή του

Συγκλονισμένοι δηλώνουν οι ένοικοι της πολυκατοικίας όπου εντοπίστηκε νεκρή η 60χρονη γυναίκα, από τους Αστυνομικούς του Α.Τ. Λευκού Πύργου, στο πατρικό της σπίτι στη Θεσσαλονίκη.

Όλα ξεκίνησαν όταν κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν την Αστυνομία και ενημέρωσαν τις Αρχές ότι ο αδελφός της νεκρής γυναίκας πετούσε πράγματα από το μπαλκόνι. Οι Αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι επί της Αγίου Δημητρίου και μετά από αρκετή ώρα μπήκαν στο διαμέρισμα όπου συγκατοικούσαν τα δύο αδέλφια, αντικρίζοντας ένα φρικιαστικό θέαμα που θυμιζε τάφο. Η νεκρή γυναίκα ήταν σκεπασμένη με κουβέρτες, πάνω στις οποίες υπήρχε ένας αυτοσχέδιος σταυρός.

Οι γείτονες γνώριζαν χρόνια τα αδέλφια που έμεναν στο διαμέρισμα. Όπως αναφέρουν στο karfitsa.gr, ήταν γνωστό ότι ο αδελφός της νεκρής γυναίκας είχε κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα αλλά ήταν πάντα απόμακρος και διακριτικός. «Τον χαιρετούσα και αυτός πάντα κουνούσε το κεφάλι του χωρίς να μου μιλήσει. Δεν έβγαινε πολύ από το σπίτι, μόνο για να πάρει γάλα και ψωμί. Ποτέ όμως δεν είχε δημιουργήσει κάποιο θέμα στην πολυκατοικία. Δεν νομίζω ότι της έκανε αυτός κακό» αναφέρει ένοικος της πολυκατοικίας, που ήξερε τον άντρα και την γυναίκα… δείτε εδώ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου