Saturday, 27 April, 2024

Θεσσαλονίκη: Παίρνουν εξιτήριο σήμερα οι δύο φίλοι του Άλκη

Εξιτήριο παίρνουν σήμερα οι δύο τραυματίες, φίλοι του 19χρονου Άλκη, που δολοφονήθηκε στη Χαριλάου.

Οι δύο νεαροί ήταν μαζί με τον 19χρονο όταν δέχθηκαν τη δολοφονική επίθεση ομάδας ατόμων, από την οποία έπεσε νεκρός ο Άλκης.

Οι δύο φίλοι του αδικοχαμένου νεαρού διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου τραυματισμένοι. Ο ένας έφερε τραύμα στο κεφάλι και τον θώρακα, ενώ ο άλλος δέχτηκε μαχαιριά στον γλουτό. Εξιτήριο παίρνουν σήμερα οι δύο τραυματίες, φίλοι του 19χρονου Άλκη, που δολοφονήθηκε στη Χαριλάου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, η κατάσταση της υγείας τους είναι σταθερή και βρίσκονται εκτός κινδύνου. Οι δύο νεαροί ήταν μαζί με τον 19χρονο όταν δέχθηκαν τη δολοφονική επίθεση ομάδας ατόμων, από την οποία έπεσε νεκρός ο Άλκης.

Οι δύο φίλοι του αδικοχαμένου νεαρού διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου τραυματισμένοι. Ο ένας έφερε τραύμα στο κεφάλι και τον θώρακα, ενώ ο άλλος δέχτηκε μαχαιριά στον γλουτό.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου αναφέρει:

“Σχετικά με τους δύο τραυματίες που διεκομίσθησαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου» κατά την ημέρα της γενικής εφημερίας την 01/02/2022 και εισήχθησαν στη Δ΄ Χειρουργική Κλινική Α.Π.Θ., η κατάσταση της υγείας τους είναι σταθερή και βρίσκονται εκτός κινδύνου. Εξέρχονται σήμερα 03/02/2022 από το νοσοκομείο με ιατρικές οδηγίες”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου