Thursday, 9 May, 2024

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο Νορβηγός. Θρήνος στην κηδεία του αστυνομικού

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 44χρονος Νορβηγός που κατηγορείται για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του 32χρονου αστυνομικού σε μπαρ στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο 44χρονος ισχυρίστηκε ότι δεν θυμάται τι συνέβη και πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον άτυχο 32χρονο.

«Δεν θυμάμαι τι έγινε. Δεν ήθελα με τίποτα να σκοτώσω. Από τη μέρα που γεννήθηκα ζω έναν εφιάλτη. Έχω κακοποιηθεί από την πρώτη μέρα σεξουαλικά, σωματικά και ψυχικά. Μου έχουν επιτεθεί πόλλοι για την εμφανίσιμη μου. Θυμάμαι μόνο τον πανικό που είχα και δέχθηκα κάποια χτυπήματα. Δυστυχώς δεν μπορώ να αλλάξω αυτό που έγινε. Το μαχαίρι το είχα για αυτοάμυνα», φέρεται να είπε στην ανακρίτρια σύμφωνα με πληροφορίες.

Εξιτήριο έλαβε στο μεταξύ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο 32χρονος τραυματίας και κουμπάρος του αστυνομικού.

Σπαραγμός στην κηδεία του 32χρονου αστυνομικού που δολοφονήθηκε από τον Νορβηγό

Το τελευταίο αντίο στον 32χρονο αστυνομικό που δολοφονήθηκε από τον 44χρονο Νορβηγό, είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι. Η σορός του 32χρονου αστυνομικού έφτασε με πομπή στην εκκλησία του Αγίου Προδρόμου στους Ταγαράδες Θεσσαλονίκης, αποτελούμενη από περιπολικά οχήματα και δίκυκλα της ΕΛ.ΑΣ.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του αστυνομικού, που απαρηγόρητη κρατούσε τη φωτογραφία του γιου της στα χέρια… «γιατί παλικάρι μου, γιατί». Παράλληλα, πλήθος συναδέλφων του φτάνει στην εκκλησία για να του πει το τελευταίο αντίο. Τη σορό του 32χρονου αστυνομικού συνόδευσαν με πομπή στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου, στους Ταγαράδες, 13 δίκυκλα της Άμεσης Δράσης και πέντε περιπολικά.

Karfitsa.gr, thestival.gr, thesstoday.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου