Wednesday, 1 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Θρήνος για την Κάλλια που σκοτώθηκε σε τροχαίο: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες! (vid)

Θρήνος επικρατεί στην Κρήτη εξαιτίας του θανάτου της 32χρονης Κάλλιας που έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο δυστύχημα.
Σοκαρισμένοι αυτόπτες μάρτυρες και διερχόμενοι οδηγοί δεν μπορούν να πιστέψουν τι έχει μόλις συμβεί, την εικόνα της μηχανής μεγάλου κυβισμού καρφωμένης μέσα στο αυτοκίνητο να τους αφήνει άναυδους.
Ο απολογισμός της σφοδρότατης σύγκρουσης είναι τραγικός, με μία νέα γυναίκα νεκρή και δύο τραυματίες. Το φρικτό τροχαίο συνέβη στις 11 περίπου το πρωί, όταν ο 61χρονος οδηγός του ΙΧ με κατεύθυνση προς το Ηράκλειο, επιχείρησε να διασχίσει κάθετα το αντίθετο ρεύμα για να μπει σε πρατήριο καυσίμων λίγο πριν τη διασταύρωση της Αγίας Πελαγίας.
Ο 30χρονος μοτοσικλετιστής δεν πρόλαβε να αντιδράσει, με αποτέλεσμα η μηχανή να εμβολίσει στην κυριολεξία το ΙΧ από την πλευρά του συνοδηγού. Ήταν τέτοια η σφοδρότητα και η ορμή της σύγκρουσης ώστε το αυτοκίνητο ανατράπηκε με τη μηχανή «καρφωμένη» στην καμπίνα.


Τη στιγμή της πρόσκρουσης η κοπέλα εκτινάχτηκε και από το κάθισμα της μηχανής στο αέρα και έπεσε με το κεφάλι στην άσφαλτο λίγα μέτρα παρακάτω, ο θάνατός της ήταν ακαριαίος.
Οι διασώστες έφτασαν άμεσα στο σημείο, ωστόσο ήταν ήδη αργά για την άτυχη 28χρονη, που έμελλε να αφήσει στο δρόμο την τελευταία της πνοή ανήμερα της Παναγίας.
Συγκλονίζουν οι αυτόπτες μάρτυρες με τις περιγραφές τους:

https://www.youtube.com/watch?v=3eGpTMEl9bY
Σπαρακτικά τα μηνύματα των φίλων της Κάλλιας
Η είδηση του θανάτου της 32χρονης Κάλλιας βύθισε στο… πένθος την οικογένεια και τους φίλους της.
Μάλιστα, από την πρώτη στιγμή δεκάδες διαδικτυακοί φίλοι της Κάλλιας με μηνύματα στο προσωπικό της προφίλ στο facebook την αποχαιρέτησαν.

neoiorizontes – newsbomb

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου